Tarihe geçeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Tarihe geçeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım, Parma'dan çekinmediklerini belirterek, ‘‘Biz zoru severiz. Fenerbahçe ilk kez bir İtalyan takımını eleyerek, tarihe adını yazdıracak’’ dedi.

Taraftar gurur duyacak

UEFA Kupası'nda Parma ile eşleşen takımının turu geçeceğini iddia eden Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım, ‘‘Biz zoru severiz. F.Bahçe ilk kez bir İtalyan takımını eleyip, tarihe adını yazdıracak’’ dedi. Göreve geldikten sonra Baliç'e 9 milyon dolar bonservis bedeli vererek Türkiye'de rekor kıran sarı lacivertli yönetimin Okocha'yı 17 milyon dolara PSG'ye satarak bir başka rekoru da kırdığını ifade eden Yıldırım, ‘‘Daha çok sürprizlerimiz var. Taraftarımız takımı ile gurur duyacak’’ diye konuştu.

Her gün daha iyiye

Takımının her geçen gün daha iyi futbol oynadığını vurgulayan Ali Yıldırım şöyle devam etti: ‘‘Hocamızla iyi bir uyum içindeyiz. Transfer dönemi oldukça uzun. Yılbaşına kadar bu hakkımızı en iyi şekilde kullanacağız. Öncelikle sol kanada takviye yapacağız. Löw işini seven bir teknik adam. Futbolcuları ile diyaloğu mükemmel. Takıma pozitif futbol oynatıyor. Avrupa kupasında da oldukça iddialıyız. Hedefimiz Türkiye'ye final mutluluğunu yaşatmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.’’

Moshoeu: Toparlanacağım

G.Birliği'nde parlayan, Kocaelispor'da başarısını üst seviyeye çıkaran John Moshoeu lige iyi bir başlangıç yapamamanın sıkıntısını yaşıyor. Moshoeu, ‘‘Kısa sürede toparlanacağım’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!