Tarih yazarak evlerine döndüler!

Güncelleme Tarihi:

Tarih yazarak evlerine döndüler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2013 00:26

Konfederasyon Kupası’nda ortalama 8 gol yiyerek herkesin sempatisini kazanan Tahiti, Uruguay’a da 8–0 yenilip turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı

KADROSUNDA Fransa Ligue 1’de top koşturan Marama Vahirua dışında bir yıldızı olmayan Tahiti, ilk maçında Nijerya’dan 6, İspanya’dan 10 ve son olarak Uruguay’dan 8 gol yiyerek turnuvanın en fazla gol yiyen takımı olurken, amatör ruhu ve sempatik tavırlarıyla futbolseverlerin büyük sevgisini kazandı.

Suarez için kapıştılar

Üç maç sonunda ortalama 8 gol yiyen Tahiti, turnuvada atılan 58 golün 24’ünü yiyen takım olarak kayıtlara geçti. Turnuvada karşılaştıkları üç takıma kolye hediye eden oyuncular, bitiş düdüğüyle birlikte adeta forma alma yarışına girdiler. Son olarak Uruguay maçı sonrası kaleci Roche ve takım arkadaşı arasında Suarez’in forması için yaşanan yarış görülmeye değerdi.

Teşekkürler Brezilya

KUPANIN sempatik ekibi Tahiti, Brezilyalı taraftarlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Karşılaşmaya, Portekizce “Teşekkürler Brezilya” yazan bir pankartla çıkan Tahitili futbolcular tribünlerden büyük alkış alırken, teknik direktör Eddy Etaeta ise Brezilya halkına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!