Tanıştıkları yerde evlendiler

Ayşe-Halis Toprak çiftinin en küçük kızları Mine Toprak ile Pervin-Vedat Ekmekçi çiftinin oğulları Hakan Ekmekçi, geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda evlendi.

Haberin Devamı

Tanıştıkları yerde hayatlarını birleştiren çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Damadın şahitliğini Dr. Ali Torlak, Cengiz Solakoğlu ve Nezih Erdem, gelininkini ise ağabeyleri Ahmet ve Mehmet Toprak yaptı. Genç çift, üç haftalık balayı için önce Hawaii’ye, ardından Los Angeles’a gidecek.

Yuva yaptı

Eski eşi Ercan Akın’ın sahibi olduğu addresistanbul’un genel koordinatörlüğünü yapan Çiğdem Kayalı, “Evlilik Festivali” düzenledi. Beyaz Butik’in işbirliğinde “Wedding Fest” adıyla yapılan etkinliğe 40 firma katıldı. Festival, İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Cahide’nin şov ekibinin bekarlığa veda ve kına gecesi gösterileriyle renklendi. Çiğdem Kayalı, etkinliğin sonunda podyuma çıkarak Cahide ekibine ve Çapamarka Genel Koordinatörü Burak Kılıç’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

Aşkın yaşı yok

Arzu Sabancı’nın, oğlu Hacı Sabancı’nın Özge Ulusoy’la yaşadığı ilişkiye karşı olduğu konuşuluyordu. Arzu Hanım’ın “Oğlum evlilik için daha küçük, henüz 25 yaşında” açıklamasıyla gündeme gelen genç çifti geçtiğimiz hafta sonu Bebek’in popüler adreslerinden Lucca’da gördüm. Arkadaşlarıyla güzel havanın tadını çıkaran sevgililerin neşesi yerindeydi.

Gemiden pasta

Ünlü armatör Erkan Selah, 53’üncü yaşını Ortaköy’deki Versai Kulüp’te dostlarıyla birlikte kutladı. Eşi Sibel Barış’ın organize ettiği partide Erkan Selah, özel olarak tasarladığı “Sea Star” teknesine benzeyen pastayı alkışlar eşliğinde kesti.

Stil sahibi çift

Mankenlik ve oyunculuğun yanı sıra Vogue dergisinin moda editörlüğünü yapan Ece Sükan, Vakko’nun ortaklarından Ediz Elhadef’le bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisine geçtiğimiz aylarda nokta koymuştu. Sükan, ayrılığın ardından moda markası Trussardi’nin tasarımcısı Ümit Benan’la yeni bir aşka yelken açtı. Her ikisi de moda dünyasından olan sevgilileri önceki gün Ortaköy’deki Zuma Restoran’da Demet-İbrahim Kutluay çiftiyle yemek yerken gördüm. İkili çıkışta taksi beklerken objektife işte böyle yansıdı.

Muhabire bahşiş

İşadamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat, önceki gece yeni yaşını kutladı. Nişantaşı Cento Per Cento’daki kutlamaya bir dönem Önder Fırat’la aşk yaşayan Sezen Aksu da katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekândan ayrılan Aksu, yanına yanaşan çiçekçiden kırmızı gül aldı ve yardımcısına dönerek ödemeyi yapmasını söyledi. Ancak cebinden çıkardığı 10 TL’yi çiçekçi yerine yanlışlıkla magazin muhabiri Sait Durmaz’a veren Aksu’nun yardımcısı, komik anların yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Şaşkın Muslera

Galatasaray’ın file bekçisi Muslera, yedeği Aykut Erçetin ve kız arkadaşlarıyla Reina çıkışı görüntülendi.  Yolları bilmediği için sürekli yanlış sokağa giren Muslera, peşindeki muhabirleri atlatmak için polis memurlarından yardım istedi. Muslera, sonunda kız arkadaşlarını Taksim Meydanı’ndan taksiye bindirip tek başına evinin yolunu tuttu.

Yazarın Tüm Yazıları