Tam gaz eğlence

Güncelleme Tarihi:

Tam gaz eğlence
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 14:52

Tatilcilerin şehir dışına çıkmasıyla boşalan Başkent’te, eğlece hayatı hız kesmedi. Mesai saatlerinin son ermesi ile başlayan eğlence farklı mekanlarda sabahın ilk ışıklarına dek sürüyor. Ankara’nın çarşamba geceleri hafta sonunu aratmıyor.

Haberin Devamı

Başkent’te gece hayatının en renkli olduğu günler cuma ve cumartesi olarak biliniyor. Eğlence tutkunları, iş temposu, erken saatlerde başlayan dersler ve seçenek kısırlığı nedeniyle hafta sonunu beklerken, işletmelerin çoğu da marka değerlerini korumak ve kalabalık eğlence gruplarına ulaşabilmek için kapı açma günlerini cuma ve cumartesi olarak belirliyor. Yoğun iş ve okul tempolarından zaman bulan gençler ise hafta ortasında düzenlenen alternatif partilerle eğlenceye hız kesmeden devam ediyor. Hürriyet Ankara, eğlence tutkunlarıyla birlikte çarşamba gecesinin nabzını tuttu. İsteyene saat 18.00’de başlayıp 21.00’de biten, isteyene 21.30’da başlayıp 00.00’da biten, “Bana yetmedi, daha doyamadım” diyene sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlence seçenekleriyle çarşamba geceleri hafta sonunu aratmıyor.

Haberin Devamı

Tam gaz eğlence

KENDİNE GÜVENEN BU SAHNEDE

Ankara’nın popüler mekanlarından IF Perfomance Hall, her çarşamba müdavimleri için ‘Karaoke Geceleri’ düzenliyor. Karaoke geceleri, sevilen şarkıları seslendirmek isteyen ve arkadaşlarını sahnede izlemek isteyenlerin bir numaralı adresi oluyor. Sesine güvenen ve sahne hayali kuran bir çok Ankaralı da her çarşamba If Sahnesi’nde eğlence tutkunlarına kendini tanıtma şansı yakalıyor.

Tam gaz eğlence

HAFTA SONUYLA AYNI ‘SES’

Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Ses markasının Ankara şubesi olan ‘Hilton Ses’, her çarşamba kapılarını Türkçe Pop müzik tutkunları için her çarşamba kapılarını açıyor. Muadillerinin çoğunun kapalı olduğu gecede kulüp ortamında eğlenmek isteyen Ankaralıların duraklarından biri olan Ses’in Ersin Arslan çarşamba gecelerinin haftasonlarını aratmadığını belirtiyor. Arslan, “Eğlence, aynı kalite ve aynı performansta hafta içi de sürüyor” diyor.

Tam gaz eğlence

Haberin Devamı

ÇARŞAMBAYA ÖZEL İSİMLER

Düzenlediği elektronik müzik partileriyle Ankara gece hayatına hızlı bir giriş yapan Pixel Club, çarşamba gecelerini de özel isimlerin Dj performansıyla karşılıyor. Hafta ortasında düzenlenen etkinliker nedeniyle, eğlence tutkunları çarşamba günleri Pixel’i tercih ediyor.

Tam gaz eğlence

AÇIK HAVADA YAZ GECELERİ

Dans etmek yerine yaz gecelerinin keyfini çıkartmak isteyenlerin adresi ise Tunus Caddesi üzerindeki mekanlar oluyor. Saat 01.00’e kadar hizmet veren mekanlar; hafif müzik eşliğinde, konuklarına sohbet etme imkanı sağlıyor. Tunus Caddesi’nin popüler mekanlarından ‘La Bebe’ ve ‘6:45 KK’ güzel havanın tadını çıkartmak isteyen Ankaralıların tercih ettiği mekanlar arasındayer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!