Taksiyle uzaklaştılar

Kendisinden bebek bekleyen Meryem Uzerli ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Can Ateş, önceki gece Nişantaşı’ndaki Corridor Bar çıkışı objektife takıldı.

Haberin Devamı

Mekanda iki kadın, bir erkek arkadaşıyla geç saatlere kadar kalan Ateş, çıkışta habercileri fark edince ne yapacağını şaşırdı. Arkadaşları hemen yanından uzaklaşırken, Ateş de onları tanımıyormuş gibi davranarak cep telefonuna sarıldı. İki kadın taksiyle uzaklaştı, Ateş de özel aracıyla soruları yanıtsız bırakarak oradan ayrıldı. İsmail BAYRAK

Sibel Arna’yla eğlendiler

Önceki gece Kuruçeşme Members’ta Sibel Arna ev sahipliğinde bir parti düzenlendi. Partiye katılanlar arasında Arna’nın yakın dostları Çağla Şıkel-Emre Altuğ ve Seray Sever gibi birçok ünlü vardı. Şıkel ve Altuğ’un, çocuklarını çok uzun süre evde bakıcıyla bırakmamak için erken ayrıldığı parti, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Bebek dosta emanet

Yelda Demirören, önceki gün Bebek Parkı’nda, kucağında yakın dostu Ayşe Kucuroğlu’nun bebeğiyle objektife takıldı. Önce Kucuroğlu’nun kafesi Happily Ever After’a uğrayıp arkadaşıyla sohbet eden, ardından hava aldırmak için oğlunu alarak parka götüren Demirören, kısa bir turun ardından bebeği annesine teslim etti.

Haberin Devamı

TBV için buluştular

Önceki gün Etiler Günaydın Steak House’da, Türk Böbrek Vakfı’na diyaliz cihazı alınması amacıyla bir yardım organizasyonu düzenlendi. Emel Acar’ın ev sahipliğinde verilen davet sonunda, vakfa 34 bin TL bağış yapan Şebnem Albayrak ile 50 bin TL bağış yapan Nadir Akçelik’e teşekkür plaketi verildi.

Kendi mekanından şaşmıyor

Akmerkez’in veliahtı Raif Dinçkök’ün eşi Esra Dinçkök, yeni alışveriş merkezlerine rağmen kendi adresine ihanet etmiyor. Dinçkök, önceki gün oğlu ile Akmer-kez’deki mağazaları dolaştı, bol bol alışveriş yaptı.

Eşine özendi

Yasemin Ergene-İzzet Özilhan çifti, önceki gün Etiler’de yürüyüşteydi... Özilhan’ın, iki çocuk annesi olmasına rağmen eski formunu koruyan eşini örnek aldığı ve fazla kilolarından kurtulduğu fark edildi. Cenker TEZEL

Dava bugün

Esra Eron ve 2008’de evlendiği Murat Aşık’ın boşanma davaları bugün görülecek.

Yılbaşı hazırlığı

Bonubon.com, işbirliğinde olduğu ünlü markalarla aralık ayında iki yeni hizmet sunuyor. Site, üyeleri için bir alışveriş şenliği düzenliyor. 100 markanın katılacağı organizasyon, “Yılbaşı Alışveriş Şenliği” adı altında, 3 Aralık günü saat 10.30-21.00 arasında Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Taçlar devrediliyor

26. Best Model of The World, bu yıl 4-5-6 Aralık tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek. Türkiye’yi Ayşenur Özkan ve Burak Çelik’in temsil edeceği yarışmada, geçtiğimiz yılın birincileri Sena Akay ile Berk Atan taçlarını ve unvanlarını devredecek. 80 ülkenin katılacağı yarışmanın genel koordinatörlüğünü Silvestar Lolof, jüri başkanlığını ise Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman yapacak.

RockA’dan ilk klip

RockA, yeni albümü “101”in ilk klibini çıkış şarkısı “Emrin Yeter”e çekti. Klibin yönetmenliğini Erkan Mert Yılmaz ve Mert Tümer’in birlikte üstlendiği klipte, gruba 10 kişilik oyuncu kadrosu eşlik etti.

Haberin Devamı

Hafta arası kaçamağı

Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım çifti, önceki gün Zorlu Center’daydı. Çift, mağazaları dolaştıktan sonra alışveriş merkezi içindeki bir restoranda baş başa yemek yedi. Bu arada, Yıldırım’ın modaya uyup sakal bıraktığı görüldü.

Gülşen Hanım yağmur dindi

Gülşen, önceki gün Bebek’teki kuaförüne uğradı. Ozan Çolakoğlu ile gittiği kuaförden çıkışta muhabirlerle sohbet eden Gülşen’e bir vale de elinde şemsiyeyle eşlik etti. Ancak yağmur çoktan dinmişti. Bir muhabir bu manzara karşısında “Şemsiye neden?”diye sorunca, ünlü şarkıcı gülerek “Aaaaa yağmur yok mu, ben hâlâ yağıyor zannediyorum” dedi.

Telefona bak çantayı çöz

Uzun aradan sonra yeni bir programla ekranlara dönmeye hazırlanan Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı. Serengil’in çıkartmalarla süslü telefonu dikkat çekti. Kendi fotoğrafı ile birçok objenin yapıştırıldığı telefon kılıfını görüntü alan muhabire gösteren şarkıcı, “Çantamın içinde ne olduğunu buraya bakıp anlayabilirsiniz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları