Taklitçi Yavuz

‘O Şimdi Mahkum’ filminin çekimlerinin tamamlanması nedeniyle Ece’de düzenlenen yemeğe, Yavuz Bingöl damgasını vurdu. Esprileriyle gece boyunca arkadaşlarını güldüren Bingöl, bir ara da gözlüğünü alarak yönetmen Abdullah Oğuz’u taklit etti.

Senaryosunu Levent Kazak’ın yazdığı, Abdullah Oğuz’un yönettiği ‘O Şimdi Mahkum’un oyuncuları, önceki akşam Ece Meyhane’deki veda yemeğinde bir araya geldi. Altı hafta süren çekimlerin ardından buluşan ekip, hep birlikte geç saatlere kadar eğlendi. Gecenin en renkli siması ise Yavuz Bingöl’dü... Sahneye çıkan Bingöl, önce gözlüğünü aldığı Abdullah Oğuz’un taklidini yaptı, ardından Oğuz’a mikrofon, Burhan Öçal’a da darbuka vererek kendi grubunu kurdu.

SEVGİLİSİNİ YANINA ÇAĞIRDI

Yavuz Bingöl ile filmde bir spikeri canlandıran gerçek hayattaki sevgilisi Burcu Kara, gece boyunca bir araya gelmemeye çalıştı. Bingöl, toplu fotoğrafa girmek istemeyen Kara’yı çağırdığında da ikili birbirini tanımıyormuş gibi davrandı.

Çok severim onu ben

Koreograf ve ajans sahibi Uğurkan Erez ile manken Ebru Ürün, geçtiğimiz hafta birlikte bir davete katıldı. Gazetecilerin görüntü almak istemeleri üzerine, güzel manken hemen sarıldı Erez’e ve dakikalarca öpüp durdu. Onun kendisine ağabeylik yaptığını, başarısında büyük payı bulunduğunu belirten Ebru Güzel, sevgisini herkese göstermek ister gibiydi...

Amerika’dan davet mi var

‘Özledin mi?’ adlı yeni albümü iki yıl aradan sonra yarın müzik marketlerde yerini alacak olan Sibel Can, çalışmanın ilk klibini de ‘Yalnızlar Treni’ne çekti. Mustafa Mayadağ yönetiminde çekilen klipte ünlü sanatçıya, İsrail’in meşhur modellerinden Zohar eşlik etti. Bu arada Zohar’ın Los Angeles’taki menajerlerinin Can’ın klibini çok beğendikleri, en kısa zamanda kendisiyle görüşmek istedikleri öğrenildi. Görüşmeler olumlu geçerse, Can’a Amerika kapılarının açılması an meselesi...

Silikonlar yenilenecek

Podyum dünyasının ünlü mankenlerinden Aysu Baceğlu, Dagi firmasının katalog çekimleri için Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifi karşısına geçti. Sponsor bulamadığı için albümünü bir türlü piyasaya süremeyen ama inadından da vazgeçmeyen Baceoğlu, hem sahnelerde hem de podyumda bir numara olmayı aklına koymuş. Bu arada göğüslerindeki silikonu da yenileyeceğini söyleyen manken ‘Beş yıl önce silikon yaptırmıştım. Doktoruma gittim, zamanın dolduğunu söyledi. Silikonların yenilenmesi gerekiyormuş. Önümüzdeki günlerde tekrar bıçak altına yatacağım. Bu arada kalça kaldırtma operasyonundan hiç memnun kalmadım’ dedi.

Yeni adreslerine taşındılar

Harbiye’deki ofislerini Cumhuriyet Caddesi’ndeki yeni yerine taşıyan Jolly-Tours, aynı zamanda sektörde 18’inci yılı geride bırakmanın onuruna bir davet verdi. Tuğba Özay, Tuğba Altıntop ve Meral Kaplan gibi isimlerle yapılan açılışta Jolly-Tours Genel Başkanı Sinan Vardar, turizm sezonunun hayırlı olmasını diledi.

İlişkileri muamma

Oktay Kaynarca ile Özgü Namal ilişkisi sürüyor, ancak bu arada Kaynarca’nın adı rol arkadaşı Ece Uslu ile de anılıyor. Profesyonel oyuncular, birbirlerinden kaçarak dedikoduları alevlendirmek istemedikleri için son derece rahat davranıyorlar. Önceki akşam ekipçe gittikleri yemekte yan yana gelmekte sakınca görmeyen Uslu ve Kaynarca, dostça poz vererek gizledikleri bir şey olmadığını gösterdi bir bakıma...

Ağabey-kardeş dayanışması

‘Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları ile ‘Ekmek Teknesi’nin sempatik karakterleri, önceki akşam Reina’da buluştu. Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, şirketi Pana Film adına düzenlediği gecede her iki dizinin ulaştığı başarıyı kutladı. Gecede, vadinin Polat’ı Necati Şaşmaz da ağabeyi Raci Bey’i yalnız bırakmayan isimlerdendi...

Sarışınlıktan vazgeçti

‘Gelinim Olur musun’ adlı yarışmayla adını duyuran Sinem Umaş, hayallerini gerçekleştirdi. ‘Sustum’ adlı albümünü 4 Mart’ta ARS etiketiyle piyasaya sürecek olan genç kız, önceki gün Maestro müzik şirketinde çalışmanın tanıtımını yaptı. Sarı saçlarını kumrala boyattığı ve kısalttığı görülen Sinem’in yeni imajı beğenildi.

Yaşam savaşlarını müzikle veriyorlar

Haluk Levent gibi tanınmış isimlere verdikleri bestelerle bilinen ve üç kardeşten kurulu olan Beyoğlu Mızıkacıları, grupla aynı adı taşıyan albümlerinin tanıtımını Şişli’deki Kaburga Sofrası’nda yaptı. Pop-rock tarzındaki albümleri ile başarıya ulaşacaklarına inandıklarını belirten grup elemanları, fakir bir ailenin üç çocuğu olarak ev geçimlerini de kendileri sağlıyor.

Sıraya girdiler

Hasan Karakulak’ın sahibi olduğu DePanex unlu mamüllerinin franchising hakları için, aralarında ünlü kişilerin de bulunduğu pek çok isim sıraya girdi. Gani Müjde’nin eşi Belma Canciğer ve oyuncu Devrim Saltoğlu’na corner mağaza açma izni veren Karakulak, bulunduğu noktaya kapıcılıktan geldiğini gizlemiyor. İşadamının hızlı yükselişi sürerken, Maslak Nural Plaza’daki ana merkezinde imal ettiği pasta ve unlu mamülleriyle tanınan De Panex ise şimdiden Avrupa’ya açılmaya başladı.
Yazarın Tüm Yazıları