"Takımın menfaatleri için çalışıyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Takımın menfaatleri için çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 14:20

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Mehmet İnceayan, her şeyi takımın menfaatleri doğrultusunda yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İnceayan, yaptığı açıklamada, kulübü yönetmenin çok zor olduğunu, zorluklara rağmen takımının başarıya koştuğunu anlattı. İnceayan, bir firmadan sponsorluk teklifi aldıklarını belirterek, "Bu firma temsilcisi takımımızın isminin ön tarafına firmalarının adının verilmesini istediklerini ifade etti. Bu konuda bizden fiyat istedi. Biz de 2013 - 2014 sezonu için bu firmaya teklif verdik. Firma yetkilileri vermiş olduğumuz teklifi düşündükten sonra bize dönüş yapacaklarını söyledi. Karşılıklı anlaşmanın sağlanması durumunda bu süre uzatılabilir. Her şeyi Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda yapıyoruz" diye konuştu.

Boluspor'un önceki dönemlerden kalan borçlarını ödemeye devam ettiklerini anlatan İnceayan, "Kulübün ve futbolcuların geçen sezondan kalan bir milyon 250 bin liralık borcunu ödedik, ödemeye de devam ediyoruz. Şu ana kadar bir bankadan borç almış değiliz. Sporcularımıza borcumuz yok, primlerini zamanında alıyorlar ve çalışanların maaşları günü gününe ödeniyor" şeklinde konuştu. İnceayan, eski yönetimden kendilerine 3,5 milyon lira borç kaldığını, bu konuda sıkıntı çektiklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!