"Takımımı tebrik ediyorum"

Güncelleme Tarihi:

Takımımı tebrik ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2013 00:08

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-1 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımının çok iyi oynadığını belirterek, futbolcularını tebrik etti.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım açısından da telafisi olmayan bir maç oynandığını söyledi. Sahalarında mutlaka kazanmak istediklerini ve bunu başardıklarını belirten Çalımbay, galibiyetin yanı sıra taraftarlarla futbolcuların bütünleşmesinin kendisini çok sevindirdiğini ifade etti. Çalımbay, "Takımımı tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar, iyi bir skor aldılar. Bizi en iyi şekilde destekledikleri için taraftarımızı da tebrik ediyorum. Ligde 3 maçımız kaldı, inşallah bu karşılaşmaları da en iyi şekilde bitiririz" diye konuştu.

Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yollarına devam ettiklerini dile getiren Çalımbay, yarı final rövanş maçında deplasmanda Trabzonspor'u yenerek kupada finale çıkmak istediklerini kaydetti. Nijeryalı forvet Michael Eneramo ise Sivasspor camiası için çok önemli bir maçı kazandıklarını belirtti. Eneramo, maçta 3 gol attığı için mutlu olduğunu aktardı. Kadir Bekmezci de maça iyi konsantre olduklarını, 90 dakika boyunca çok iyi oynadıklarını ve 4-1 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldıklarını dile getirdi. Kaleci Korcan Çelikay ise kritik bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da "Sivasspor'u tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar, çok iyi mücadele ettiler, hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Takım olarak sahada her şeyi yaptılar" dedi.
Son 3 haftayı değerlendirmesi istenen Korkmaz, "Biz böyle oynarsak bir değerlendirmeye gerek yok" ifadesini kullandı. Futbolculardan Ömer Can Sokullu ise ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Tom Silva da işlerinin bundan sonra daha da zor olduğunu ancak bütün maçları kazanarak Süper Lig'e devam etmek istediklerini belirtti.

Otyakmaz: "İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımımız mükemmele yakın oynadı"

Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımımız mükemmele yakın oynadı" dedi. Otyakmaz, 4-1 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarların desteğiyle önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Taraftarlara teşekkür eden Otyakmaz, "Taraftarın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Taraftarlarımız maça ilgi gösterdiklerinde, destek olduklarında takımımıza çok önemli katkıda bulunuyorlar ve sonuca etkili oluyorlar. Bugün bunu en iyi şekilde gördük. İnşallah bundan sonra seyircimiz yine tribünleri doldurur ve galibiyetlerimize ortak olur" diye konuştu.

Otyakmaz, taraftar desteğiyle büyük işler yapabilecek güce sahip olduklarını vurguladı. Takımın bugün iyi futbol sergilediğini belirten Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımımız mükemmele yakın oynadı" dedi. Ligde yollarına aynı ciddiyetle devam etmek istediklerini kaydeden Otyakmaz, ligin 32. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada da takımın aynı performansı göstereceğini, futbolcuların bu konuda kendisine söz verdiğini dile getirdi. Otyakmaz, "İnşallah çıkıp kendimize yakışır futbolu oynayacağız" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!