Taha Akgül'ün mayosu artık Muhammed Ali'nin eldivenin yanında

Güncelleme Tarihi:

Taha Akgülün mayosu artık Muhammed Alinin eldivenin yanında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 12:50

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi başarıyla temsil eden Taha Akgül, annesi Gülbahar Akgül ile birlikte Olimpiyatlar Sergisi'ni ziyaret ederek altın madalya kazandığı müsabakada giydiği mayosunu sergiye armağan etti.

Haberin Devamı

P&G’nin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi desteğiyle hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk Olimpiyatlar Sergisi, Taha Akgül’ün mayosu ile birlikte Muhammed Ali’nin boks eldiveni ve Michael Jordan’ın ayakkabısı gibi Olimpiyatlar tarihine damgasını vuran birçok özel parçaya ev sahipliği yapıyor.

P&G’nin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle hayata geçirdiği P&G Olimpiyatlar Sergisi, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Taha Akgül’ün altın madalya kazandığı müsabakada giydiği mayoyu sporseverler ile buluştu.

Taha Akgülün mayosu artık Muhammed Alinin eldivenin yanında


P&G’nin Teşekkürler Anne kampanyası kapsamında Rio 2016’da dünyada sponsor olduğu 50 sporcudan biri olan Milli Güreşçi Taha Akgül annesi Gülbahar Akgül ile birlikte Olimpiyatlar Sergisi’ni ziyaret ederek mayosunu sergiye armağan etti. Taha Akgül’ün mayosu, efsanevi boksör Muhammed Ali’nin boks eldiveni ve basketbolun majestesi Michael Jordan’ın ayakkabısının da aralarında bulunduğu pek çok özel parça ile birlikte Eylül ayı sonuna kadar Olimpiyatlar Sergisi’nde sergilenecek.

“TAHA AKGÜL GİBİ DEĞERLİ SPORCULARA SPONSOR OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”
Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sporun, sporcuların ve annelerin en büyük destekçisi olduklarını belirten P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Olimpiyat Oyunları’nın global sponsoru olarak markalarımızla birlikte yürüttüğümüz ‘Teşekkürler Anne’ kampanyası kapsamında Taha Akgül gibi değerli sporculara ve Gülbahar Akgül gibi bu değerli sporcuları yetiştiren annelere sponsor olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye tek altın madalyayı kazandıran Taha Akgül, sadece ülkesine ve ailesine büyük bir gurur yaşatmadı; aynı zamanda, inanıyoruz ki, birçok gencimiz için Olimpiyatlara giden yolda önemli bir ilham kaynağı oldu. Türkiye’deki değerli paydaşımız TMOK ile birlikte, çocuk ve gençlerimize spor konusunda ilham verebilmek için açtığımız Türkiye’nin ilk Olimpiyatlar Sergisi’ne Taha Akgül’ün altın madalya kazandığı mayoyu armağan ediyor olması bizim için çok değerli diye konuştu.

OLİMPİYATLAR SERGİSİ’Nİ 10 BİN’DEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ
Olimpiyatlar tarihine damgasını vuran parçaları Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin Lozan’daki merkezinden özel olarak getirterek P&G Olimpiyatlar Sergisi’nde Türkiye’deki sporseverler ile buluşturduklarını kaydeden Turnaoğlu, şu açıklamada bulundu Nisan ve Mayıs aylarında Anadolu’da 6 ili dolaşarak 40 bine yakın ziyaretçiye ulaşan P&G Olimpiyatlar Sergisi, İstanbul Akasya’da da 10 bin’den fazla kişi tarafından ziyaret edildi.

Başta 31 Ağustos’a kadar açık kalmasını planladığımız sergimizi Taha Akgül’ün altın madalya kazandığı mayosu ile taçlandırıyor ve bu vesileyle sergimizin süresini Ekadar uzatıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

P&G’ye Rio 2016 döneminde kendisine ve annesi Gülbahar Akgül’e verdiği destekten dolayı teşekkür eden Milli Güreşçi Taha Akgül, Madalya kazandığım mayomun, Muhammed Ali’nin boks eldiveni gibi değerli parçalarla birlikte sergilendiğini görmek benim için ayrı bir gurur kaynağı dedi.

Gülbahar Akgül ise yaptığı açıklamada, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda oğlumun yanında olduğum ve unutulmaz dakikaları onunla paylaştığım için çok mutluyum. Sadece sporcuların değil, annelerin de yanında olduğu için ben de P&G’ye teşekkür ediyorum diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!