Taffarel imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Taffarel imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Paris'teki Euro Disneyland'da iki yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı kaleci, ‘‘Coşkulu G.Saray taraftarıyla bir an önce tanışmak istiyorum’’ dedi. Toplam 2.5 milyon dolara mal olan Taffarel'in kulübüne 360 bin dolar ödenecek.

Razlıklı ile görüştü

Taffarel nihayet Galatasaray'a imzayı attı. İki gün önce Paris'e giden G.Saray Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Mete Razlıklı dün Taffarel'le Euro Disneyland'daki bir restaurantta bir araya gelerek son pürüzleri görüştü. Brezilyalı kaleci kısa bir görüşmenin ardından, transfer taksitinin sayısı konusundaki anlaşmazlığı da çözümleyip imza aşamasına geldi.

Bonservisi 360 bin dolar

Brezilyalı kaleci daha sonra eşi, Mete Razlıklı ve menajeri Frank Silmon'un da bulunduğu bir törenle iki yıllık sözleşme imzaladı. Toplam 2.5 milyon dolara mal olan Taffarel'in kulübü Atletico Mineiro'ya 360 bin dolar bonservis bedeli ödenecek. İmza attıktan sonra soruları yanıtlayan ünlü kaleci, ‘‘İstanbul'a giden eşimin olumlu görüş bildirmesi G.Saray'ı seçmemdeki en büyük etken’’ dedi.

ABD'li hakemi eleştirdi

G.Saray'ın maçlarını kasetlerden izlediğini söyleyen Taffarel, sarı kırmızılı taraftarlara hayran kaldığını belirterek, ‘‘O coşkulu seyirciyle bir an önce tanışmak istiyorum’’ diye konuştu. Önceki günkü Norveç maçıyla ilgili soruları da yanıtlayan ünlü kaleci, ‘‘ABD'li hakem o penaltıyı nasıl verdi, hala anlayabilmiş değilim’’ dedi.

KUTLAMA ÖPÜCÜĞÜ

G.Saray forması giyerek sözleşme imzalayan Claudio Taffarel'i ilk kutlayan kişi eşi Andrea oldu. Andrea Taffarel, İstanbul'a gelecekleri günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

2 YIL G.SARAY'DA

Taffarel'in imza töreninde Mete Razlıklı ve menajer Frank Silmon da hazır bulundu. Tecrübeli kaleci arkadaşımız Tayfun Bayındır'a, ‘‘Dünya Şampiyonu bir takımın kalecisi olarak gelmek istiyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!