Taciz ve tehdit

Güncelleme Tarihi:

Taciz ve tehdit
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fransa'nın rekortmen atleti Perec Sydney'den ayrıldı. 400 metrenin iddialı ismi, Darling Harbour'daki otelde sürekli birisinin kendisini takip ettiğini, kapısını çaldığını ve kendisine ‘‘Her yerde arkanda olacağım’’ dediğini söyledi.

27. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, bugün başlayacak olan atletizm müsabakalarının öncesinde, otel odasında kimliği belirlenemeyen bir erkek tarafından taciz ve tehdite uğrayarak korkutulduğu iddiasıyla Sydney'i terkeden ve Singapur'a giden rekortmen Fransız atlet Marie-Jose Perec'in, bu kez de polisle başı derde girdi.

NİŞANLISI SALDIRDI

Marie-Jose Perec'i izlemek için aynı uçakta Singapur'a giden Avustralya Kanal 9 Televizyonu'nun kameramanı, rekortmen atletin nişanlısının saldırısına uğradı. Kanal 9 Haber Direktörü Paul Fenn, Perec'in nişanlısı Anthuan Maybank'in, çekim yapan elemanına saldırdığını, ancak yüzüne darbe alan kameramanın durumunun iyi olduğunu açıkladı.

HABERLERİ YOK

Konuyu mahkemeye götürmeyeceklerini ifade eden Fenn, Perec ve Maybank'in Singapur polisi tarafından sorgulandığını ve daha sonra serbest bırakıldıklarını öğrendiklerini sözlerine ekledi. Öte yandan, Perec'in tacize uğradığını iddia ettiği Sydney Darling Harbour'daki otelin yetkilileri, olay günü konuyla ilgili herhangi birgüvenlik şikayeti almadıklarını açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!