T.Konyaspor – İnegölspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Güncelleme Tarihi:

T.Konyaspor – İnegölspor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda Ayrıntılar haberimizde...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 18:19

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü hafta maçında Torku Konyaspor, İnegölspor’u sahasında ağırlayacak. Peki Torku Konyaspor, İnegölspor’u maçını hangi kanal yayınlayacak ve maç saat kaçta başlayacak? Heyecanla beklenen maçın detayları haberimizde...

Haberin Devamı

T.KONYASPOR’DA ANTRENMANLAR SÜRÜYOR

Torku Konyaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya belek’te sürdürüyor. Konaklanan otelin sahasında, Teknik direktör Aykut Kocaman önderliğindeki antrenman kolu ve ısınma hareketleri ile başladı.Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Samuel Holmen, top çalışmasında yer almazken, bir süre koşu yaptıktam sonra antrenmanını bitirdi.

Henüz forma şansı bulamayan genç oyuncu Emre Can Atilla, takım adına çok iyi bir yıl geçirdiklerini ifade etti. Gelecek için ilk hedefinin torku Konyaspor’da kalıcı olmak olduğunu söyleyen Emre Can, “İlk yarı boyunca çok iyi mücadele ettik. Devreyi kötü kapattık ama genel olarak iyiydik. Herkesin isteği vardı, herkesin gücü tamdı. İnşallah ikinci yarıda bunu devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 6 arasına girmek” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Peki T.Konyaspor – İnegölspor maçı hangi gün? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

T.Konyaspor – İnegölspor maçı, yani yarın saat 15:30’da oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranından canlı yayınlanacak.

T.Konyaspor – İnegölspor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda Ayrıntılar haberimizde...

BAKMADAN GEÇME!