'Sürpriz takım Türkiye olacak'

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz takım Türkiye  olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2002 12:46

Bu sezon Çizme'de şampiyonluğu son maçta Juventus'a kaptıran F.C İnter'in teknik direktörü Hector Cuper, La Gazzetta dello Sport Gazetesi'ne verdiği demecinde, 2002 Dünya Kupası Finalleri'nin sürpriz takımının Türkiye olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun da hocası olan Cuper, "Dünya Kupası finallerinde sizce sürprizi kim yapacak" sorusuna net bir şekilde yanıtlayarak "Ben Türkiye diyorum."  dedi.

La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nde bugün yayımlanan demecinde Arjantinli teknik adam, Emre ve Okan dahil İnter'deki 13 futbolcunun Dünya Kupası'nda olmasından dolayı "gurur duyduğunu" belirtti. Cuper, Dünya Kupası'nda oynayacak futbolcular arasında Brezilyalı Ronaldinho Gaucho'yu, çok hızlı ve rolünü en iyi şekilde yapan bir oyuncu olarak yıldızı parlayacaklar arasında ilk sıraya yerleştirirken, finalde İtalya ile Brezilya'nın karşılaşmasını beklediğini söyledi.

Ä°nter Teknik Direktörü, Valencia'da oynayan Kily Gonzalez'i istediklerini de doÄŸrularken, daha önce birlikte çalıştığı futbolcu ile uyum içinde olduklarını hatırlattı.Â

Haberin Devamı

Ä°talyan basınında, Gonzalez'i almak için görüşmeler yapan Ä°nterli yöneticilerin, Valencia'ya Ventola, Simiç ve Emre'den biri ile takas etmeyi önerdiÄŸi belirtiliyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!