Sürpriz aşkı saklamadılar

Ünlü manken, şimdilerde Nişantaşı Salomanje Cafe ve Opera Pastaneleri’nin sahibi Varol Kaynar’la birlikte...

İkiliye önceki akşam Harbiye’deki Banlieu adlı mekanda rastladım. Baş başa yemek yiyorlardı. Sevgililer beraberliklerini saklama gereği de duymadı. Bir önceki evliliğinden bir oğlu olan Kaynar, Ece’ye çok önem verdiğini, çok özel bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi.

Zihni’cilere müjde

Gece aleminin en eski ve usta isimlerinden biridir Zihni Şardağ... "Zihni Bar"da yıllarca elit isimleri ağırlayan Şardağ, önümüzdeki hafta da Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki eski Centro’yu hizmete sokuyor. İsim yine "Zihni Bar"... Özetle özledikleri Zihni günlerine kavuşacak olan müdavimlerin yüzü yeniden gülmeye başlayacak.

Kurtlar Vadisi fanatiği

İzzet Özilhan, "Kurtlar Vadisi Irak" filminin Lütfi kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki galasına annesi Emine Özilhan’la katıldı. "Kurtlar Vadisi" dizisini büyük ilgiyle izlediğini, neredeyse hiçbir bölümünü kaçırmadığını söyleyen İzzet Bey’in babası, Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ise galada yoktu.

Ekrana dönüyor

Kültür, sanat ve moda dünyasındaki gelişmeleri aktarıp, bu dünyanın öncülerini geniş kitlelerle buluşturmayı hedefleyen "Yonca Ebuzziya ile Çizgi" adlı program, 6 Şubat’ta Cine5’te izleyicilere yeniden "merhaba" diyecek. Yonca Ebuzziya’nın sunduğu program, 2000 yılında TV8’de yayın hayatına başlamış, ardından Kanal D’ye transfer olmuştu. 250 bölümlük yayın hayatında çizgisinden ödün vermeyen "Yonca Ebuzziya ile Çizgi", Borusan Otomotiv’in sponsorluğunda ekrana gelecek.

İstanbul Modern’de bir ilk daha

Modern Türk heykelinin 15 sanatçısının ilk kez bir araya geldiği "Bellek ve Ölçek" adlı sergi, 9 Şubat’ta Karaköy’deki İstanbul Modern’de açılıyor. İstanbul Modern’in Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, kültür ve sanat merkezlerinde ilklere imza atmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Merakla beklenen sergi, 30 Nisan’a kadar 10.00-18.00 saatleri arası görülebilir. Mekanın pazartesi günleri kapalı olduğunu da hatırlatayım.

KoKosh’ta doğum günü

Ferdi Özbeğen, Fatih Ürek, Cihan Doğan, Jale Öz gibi isimlerin 22:30-01:00 arası sahne aldığı, sadece eğlencesiyle değil yemekleri ile de konuşulan KoKosh, önceki gün renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. Teknoteks’in sahibi Turgay Çolakoğlu, yeni yaşını bu mekanda kutladı. Ergun Yıldız’ın işletmeciliğini üstlendiği KoKosh’taki doğum günü partisine katılanlar arasında geçen yıl "yılın iş kadını" seçilen Seval Birinci ve Gönül Yazar da vardı.

Halk oyunlarımız dünyaya açılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile VakSA’nın katkılarıyla "Kültürel buluşma vizyonu" çerçevesinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Halk Oyunları Yarışması’nın tanıtım gecesi, Feriye Lokantası’nda yapıldı. Önceki akşam düzenlenen tanıtım gecesine, Kültür Bakanı Atilla Koç ile Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da katıldı. Önce bir süre sohbet eden Koç ve Sabancı, ardından folklor ekipleriyle objektiflere poz verdi. Güler Sabancı, "Picasso sergisi ile evrensel kültürü Türk halkına sunduk. Şimdi de derin kültür birikimimizin sembollerinden biri olan halk oyunlarımızı dünya sahnesine taşımayı arzu ediyoruz" dedi.

Dubai’den döndüler

Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızları Selin Habbap, yeni yıl ve bayram tatilini geçirmek üzere Dubai’ye gitmişti. "En iyi arkadaşım" dediği Fulya Hanım’la birlikte çıktığı tatile nihayet nokta koyan Habbap, geçtiğimiz hafta İstanbul’a döndü. Tatilci arkadaşlar geçtiğimiz akşam da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki "Kurtlar Vadisi Irak" filminin galasındaydı.

Amerika’da kalp ameliyatı geçirdi

Antikacı Uğur Batur, geçtiğimiz aylarda Amerika’da bir kalp ameliyatı geçirdi. Florida’daki Mayo Clinik’te gerçekleştirilen operasyonla, Batur’un tıkalı olan kalp damarları açıldı. Ameliyat sonrası 1,5 ay Amerika’da kalan ve istirahat eden Uğur Bey, geçtiğimiz hafta İstanbul’a dönüp işinin başına geçti. Eski sağlığına kavuşan ve önceki gün akşam yemeği için Semra Özal’la Harbiye’deki Banlieu’da buluşan Batur, önümüzdeki günlerde Kalp Vakfı yararına bir müzayede düzenleyeceğini açıkladı.

Sevgililer günü alternatifi

Nişantaşı’nın popüler adreslerinden Niş, sevgililer gününe hazır... Kaya Demirer’in hazırladığı zengin mönüsüyle beğenilen mekanda, 14 Şubat için özel lezzetler yaratıldı. Siyah risottolu ıstakozdan fırında bütün bonfileye ve panna cotta’ya kadar pek çok iddialı tat işte bu özel mönüde yer alıyor. Sevgililer günü mönüsü, içki hariç, kişi başı 75 TL. Detaylı bilgi için (0212) 296 95 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları