Süren'den büyük çıkarma

Güncelleme Tarihi:

Sürenden büyük çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2010 15:15

Galatasaray’ın eski başkanı Faruk Süren, eski takım arkadaşlarını yemeğe çağırdı ve martta yapılacak olan seçim öncesi taraf belirleme yönünde harekete geçti.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın efsane başkanı Faruk Süren, 2001 yılında beraber çalıştığı yöneticileri ile birlikte bugün Üsküdar MABEYN Lokantası’nda bir araya geldi. Dün Polat Towers’de Adnan Polat’ın yaptığı açıklamada, geçmişte bazı yanlışlıklar yapıldığını ancak enkaz edebiyatı yapmadığını söylerken “Faruk bey istemeyerek AIG konusunda hata yaptı” çıkışı efsane başkan Faruk Süren’i harekete geçirdi. Büyük bir kısmının mevcut başkana karşı olan arkadaşlarıyla bir araya gelen Faruk Süren’in bugünkü yemeğinde Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Osman Hattat, Fatih Altaylı, Mete Başol, Burak Elmas, Ali Gürsoy, Ergun Gürsoy vardı. Bütün yemek boyunca sadece seçimi konuşulan masada durum değerlendirilmesi yapıldı. Kesinlikle başkanlığa aday olmayacağını belirten Süren’in iki başkan adayının politikalarını konuştularını söyledi.

Haberin Devamı

Faruk Süren’in “Polat’ın beraber çalıştığı arkadaşlarını beğenmiyorum. Bir çok yönetici arkadaşı  yaptıkları işleri bilmiyorlar. Bu seçimde bir değişime gitmesi şart” diye çıkışı Adnan Polat’a adeta uyarı niteliğindeydi. Yemekteki diğer önemli konu ise diğer başkan adayı Adnan Öztürk’tü. Öztürk’ün G.Saray’da belirli bir tecrübeye sahip olduğu ve listesinin iyi olacağının konuşulduğu yemekte seçimle ilgili birçok konu da tartışıldı. Adnan Öztürk’ün listesine girmesinin kesin gözüyle bakıldığı Abdurrahim Albayrak’ın “Geçen seçimde Adnan Polat bana büyük haksızlık yapmıştı. Verdiği sözü yerine getirmedi. Onun için de Polat’a kırgınım” dediği öğrenildi. Sonuç olarak da bu toplantı niteliği taşıyan yemeğin Adnan Öztürk’ün lehine bittiği de gelen haberler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!