Süren: Terim'i bir yere bırakmam

Güncelleme Tarihi:

Süren: Terimi bir yere bırakmam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bizi içten yıkmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Ben olduğum sürece Terim takımın başındadır

G.Saray Kulübü Başkanı Faruk Süren, dün saat 11.00'de Beylerbeyi'nde oyunu kullanarak görevini yaptı. Vatandaşlık hizmetini yerine getirdiği için de mutluydu. Ancak, onu rahatsız eden esas konu ‘‘Fatih Terim, Avrupa'ya gidecek mi, yoksa kalacak mı?’’ şeklinde çıkarılan dedikodulardı.

‘‘Bizi içten vurmak istiyorlar’’ diyen Süren önemli mesajlar verdi: ‘‘Terim, Avrupa'ya gidecekmiş gibi bir rüzgar estiriliyor. Bunu yapanlar da kulüp içinden kişiler. Terim'den hiçbir şikayetimiz yok. Bazı duayenlerimiz bizi içten vurmaya çalışıyor. Ancak izin vermeyeceğiz.’’

Süren, başarı grafiklerinin her geçen gün yükseldiğine de işaret ederek, ‘‘Yolumuzu kesmeye çalışanlar var. Etrafta birçok simsar türedi. Kendilerine iş sahası açmışlar. Yapacak başka işleri olmadığı için her gün bir balon uçuruyorlar. Terim olayı da bunlardan bir tanesi’’ dedi.

Terim'le 1 yıllık daha sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlatan Süren, ‘‘Ben burada olduğum sürece Terim de takımın başında kalacak. İşini seven, günden güne aşama yapan böyle bir teknik adamı bir daha bulmak zor. Onun için Terim'le 4 değil, 14 yıl beraber olmak isteriz’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!