Süren G.Saray yönetimini bombaladı

Güncelleme Tarihi:

Süren G.Saray yönetimini bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2010 15:56

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren bugüne kadar söylemediği sözleri söylemeye başladı. Yönetimi yerden yere vurdu.

Haberin Devamı

Kaynayan Galatasaray'da kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, bu zamana kadar  takım hakkında böylesine muhalif olmadı, böylesine sözlerde söylemedi... Faruk Süren Galatasaray yönetimi için çarpıcı açıklamalar yaptı  ve bakın neler dedi:

"Galatasaray tam anlamıyla bir taşra polikatısı yürütüyor. Bir Fenerbahçe maçı öncesinde bir çok teknik adamın  Hikmet Karaman, Abdullah Avcı, Ersun Yenal, Skibbe, Gerest gibi isimleri ortaya atıyorlar, oda yetmezmiş gibi Galatasaray'lı olan Bülent Korkmaz'ı kalkan olarak kullandı ,sonra yol verdiler. Oda yetmiyormuş gibi ünlü bir ismi  Hagi'yi de bir kenara attı. Bunlar bugüne kadar hazır bir kıta idi, o zaman Rijkaard'ı niye aldınız. Bu yetmiyormuş gibi  Fatih Terim ismini bile ortaya atıyorsunuz bu resmen günü kurtarmaktan başka bir şey değil."

Haberin Devamı

Bunun dışında yönetimin Galatasaray bir "Hisseli Harikalar Kumpanyası"na benzeten eski Başkan Faruk Süren;

"Yönetim Galatasaray'ı "Tutarsızlar Komedisi"ne dönüştürdüler. Şunu herkes bilmeli. Dünyada futbolda markası en büyük takım Galatasaray'dır. Bunu kimse aklından silemez. Her yerde ismi, konuşulan tanınan bir Galatasaray'ı yönetemiyorsanız, o zaman elveda diyeceksiniz. Biz takımı UEFA'la da liglerde de şampiyonluklara taşıdık. Tüm muhalifler bizi tefe koydular, bir çok çatlak sesler ortaya çıktı. Biz ne yapmıştık böylesine bir harekete mahruz kaldık. Şimdi ise ne ses ne de seda var. Artık uyanmanın zamanı geldi ve geçiyor "

Yönetimin Fenerbahçe maçı öncesi kurnazca bir politika yürüttüğünü de hatırlatan Süren:

"Fenerbahçe maçında tüm yükler futbolcuların üstünde olacak. Rijkaard'ı gönderselerdi sahaya çıktık oynadığımız kadar oynadık, yendik veya yenildik diyecekler, bu da yine günü kurtarmak olacaktır.Galatasaray'ın geleceğini düşünenler oturduğu koltuğu iyi bilmesi gerekir, yoksa gidişat kötü mü kötü" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!