Süper Star sosyeteyi coşturdu

Reina ve SuAda’nın işletmecileri Mehmet Koçarslan ile Ali Ünal, Sevgililer Günü nedeniyle SuAda’daki parti mekânında özel bir gece organize etti ve Süper Star Ajda Pekkan’ı sahneye çıkardı.

Pekkan, renkli sahnesi ile İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı. İstanbul’un elit isimlerinin akın ettiği konserde en dikkat çeken detay, Pekkan’ın bazı şarkılarının sözlerini prompter’dan okumasıydı. Sahnede dört saat kalan sanatçıyı dinleyenler arasında Mine Kalpakçıoğlu, Rüksan-Mehmet Ürgüplü, Süreyya Yalçın, Kerem Üstünkaya, Linda Kuyumcuyan, Suzi-Aron Habip, Ceyla Aysal ve Gülbin Simitçioğlu da vardı.

EDIDA Ödülleri sahiplerini buldu

Dünyanın 23 ülkesinde yayınlanan dekorasyon ve yaşam stili dergisi Elle Decor’un uluslararası tasarım ödülü EDIDA’nın Türkiye finali ödül töreni, geçtiğimiz akşam Public’te yapıldı. Absolut ve Kavaklıdere sponsorluğunda gerçekleşen geceye, Elle Decor’un yayın direktörü Melda Narmanlı Çimen, yayın yönetmeni Ebru Kılıç, marka müdürü Nihal Ayan ve mekanın sahibi Ayşe Kucuroğlu ev sahipliği yaptı. Törende “Yılın Tasarımcısı” ödülü Faruk Malhan’a verildi. “Genç Yetenek” kategorisinde ödülü ise mimarlıktaki başarılı çalışmalarını endüstriyel tasarımla da besleyen ve kısa zamanda pek çok yabancı yayına konu olan Serhan Gürkan aldı. Aziz Sarıyer, Can Yalman, Autoban, Vitra, Demirden Design, Antonio Citterio, Studionommo, Haremlique, Arzu Kaprol ve Bertan Berk törende ödül kazanan diğer isimler oldu.

Binicilik festivali D-Smart’ta

Sponsorluğunu D-Smart’ın üstlendiği 2010 Kış Binicilik Festivali, önceki gün başladı. Kemer Golf&Country Club tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivalin ilk yarışları, 13-14 şubat’ta yapıldı. Binicilik ve iş dünyasının tanınmış isimleri Sevil Sabancı, Armağan Özgörkey, ıskender Pisak, Sencer Can ve Ülkan Delikan’ın da yarıştığı müsabakalar, dört hafta sürecek. Festival kapsamında düzenlenecek ‘pony ligi’ ile minik biniciler de at üzerinde yeteneklerini sergileyecek. Yarışlar, D-Smart kanallarında ekrana gelecek.

Koruncuklar yararına

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Koruncuklar yani korunmaya muhtaç çocuklar yararına bir yemek daveti düzenliyor. Davete, Ay Yapım’ın sevilen dizisi “Aşk-ı Memnu” ekibi de katılacak. Yemeğin 24 şubat’ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşeceğini belirten vakıf yöneticisi Berrin Yoleri, “Davetin tüm geliri, Koruncuklar’ın sağlıklı gelişmeleri, eğitim ve öğretim görmeleri, kişisel yeteneklerini geliştirmeleri, geleceğe hazır ve topluma faydalı bireyler olmaları için Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak” dedi.

Yalnız doğum günü

Esin Maraşlıoğlu, 11 şubat’ta yeni yaşına girdi. O gün ıngiltere’de bulunan Esin Hanım, dünya jet-seti’nin de tercihi olan Londra’daki Bentley Otel’de konakladı. Maraşlıoğlu ile aynı otelde kalan dostlarımın söylediğine göre, Esin Hanım doğum gününü 1309 no’lu odasında tek başına geçirdi...

Renkli Koç

Rahmi Koç, geçtiğimiz gece dostlarını Bebek Divan Brasserie’de ağırladı. Rahmi Bey, yemek davetinde renkli kişiliğini yine kıyafetine yansıtmıştı. Lacivert ceket ve gök mavisi gömleğin altına yavru ağzı renkte pantolon giyen Koç, olmazsa olmaz fuları ve mendil cebindeki karanfiliyle gecede bakışların odağıydı...

Valentino’nun tercihi Tween

Erkek giyim markası Damat Tween, dünya modasında etkinliğini günden güne artırıyor. Markanın Londra-Knightsbridge’deki Harvey Nichols mağazasında da standı bulunuyor. Geçtiğimiz gün bu standı dünya modasının efsane ismi Valentino ziyaret etti. Ünlü modacı, Süleyman Orakçıoğlu’nun sahibi olduğu Tween’den, ilkbahar-yaz sezonuna ait bir triko satın aldı. Valentino tercihini, sadece 20 adet üretilen yün kaşmir trikolardan yana kullandı.

Kalpler sevgiyle dolsun

Bu gece Longtable’da Türk Kalp Vakfı yararına özel bir ‘Sevgililer Günü’ daveti düzenlenecek. Geceye, Gürnar Çapa ve oğlu İzzet Çapa ev sahipliği yapacak. Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, “Usta sanatçı şevket Uğurluer’in müziği ve Sevgililer Günü nostaljisiyle anılara yolculuğa çıkacağımız bu geceye tüm dostlarımızı bekliyoruz” diyor.

Başarılı kardeşler

Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki Clementine Bar’da hafta sonları birbirinden renkli partiler düzenleniyor. Bu partilere, mekânın sahibi Levent Penso’nun çocukları Serim ve Verda ev sahipliği yapıyor. Barda geçtiğimiz gece de eğlenceli bir parti vardı. Penso kardeşler, gecede Beyazıt Öztürk, Engin Altan Düzyatan, Selin Denizli, Arte Tahir ve Sibel ılkiz gibi tanınmış isimleri ağırladı.

Çeyrek final sevinci

Fenerbahçe’nin Bursaspor’a deplasmanda 3-1 yenilmesine rağmen Türkiye Kupası’nda çeyrek finale çıkması, defans oyuncusu Lugano’yu çok mutlu etti. Sakatlıktan yeni kurtulan ünlü futbolcu, turu geçmelerini eşiyle kutladı. Önceki gece Ortaköy’deki Zuma Restoran’a giden çift, baş başa yemek yedi.

Eşi Miami’de

Şebnem Dereli, önceki gece arkadaşı Allegra Levi ile Astoria’daki Clementine adlı bardaydı. şebnem Hanım, mekândan çıkar çıkmaz cep telefonundan, erkek arkadaşlarıyla Miami’de tatil yapan eşi Mehmet Dereli’yi aradı. Eşiyle telefonlarını her zaman açık tuttuklarını ve sürekli haberleştiklerini belirten Dereli, “Mehmet’e eve gideceğimi haber verdim” dedi.

Ailece çok üzgünüz

Yataş’ın sahibi Nuri Öztaşkın ile Harika Güral’ın flört ettiklerini yazmıştım. Güral’dan konuyla ilgili bir açıklama geldi: “16 Ocak’ta tek başıma katıldığım düğünde davetliler arasında bulunan sayın Nuri Öztaşkın ile, bir gün önce yurtdışından dönmeme rağmen, iki haftadır flört ettiğimizi yazarak tesadüfen aynı karede bulunduğumuz fotoğrafı yayınladınız. 25 şubat’ta da ‘yeni tanıştık’ başlığı ile başka bir yazınız çıktı. Tekrar, açık, kesin ve net olarak ifade ediyorum ki, adı geçen beyefendi ile ne flört ne de arkadaşlığım vardır. Ben ve ailem bu asılsız, gerçek dışı yayınınızdan son derece rahatsız ve üzgünüz.”

Sinem Hanım eğlencede

Sinem Yıldırım, Ahmet Bayer’den boşandıktan sonra gece hayatında daha sık görünür oldu. Sinem Hanım’a geçtiğimiz hafta sonu iki gece üst üste farklı mekânlarda rastladım. ılk gece Al Jamal’de eğlenen Yıldırım, ertesi akşam ise Astoria’daki Clementine adlı bardaydı. Sinem Hanım alışveriş merkezine, boşanırken eşinden tazminat olarak aldığı Mercedes marka otomobiliyle geldi.
Yazarın Tüm Yazıları