Süper Lig'de düşük tansiyon

BAŞLAYALI tam iki hafta oldu. Oynanan futboldan da kimse keyif almadı. Hálá transferi konuşuyoruz. Çok para harcandı transferde, hesabını çıkarmak ve sormak bizim işimiz değil. Ama su gibi para aktığı kesin. Örneğin Çek yıldız Milan Baros’un Galatasaray’a attığı imza! Eee transfer dediğin böyle olmalı.

Cimbom’un kasası öyle bir açıldı ki, daha çok konuşulacak. Avrupa basınında da çok ses getirdi. Baros’un kariyerinde böyle olaylar sıkça olmuştur. Çünkü Süper Star’ın yaşamında yeni bir dönem başlıyor. Baros’un üst düzeydeki futboluyla geçmişi birbirine omuz atıyor gibiÖ Başarısı da sorunları da çok konuşuldu. Ama, sıra dışı bir futbolcu olduğu kesin.

Geldiği gün kıyamet koptu ve Kayserispor maçının sonunda 15 dakika oynayabildi. Belki bir gol atar umuduylaÖ Ama adamın daha kramponları ıslanmadı. 27 yaşındaki yıldız, Galatasaray’a pahalıya geldi. Lyon’a dört, yeni kulübüne 2 milyon Euro ödendi. Ne para değil mi? Galatasaray yıllardır taraftarını mutlu edecek bir çıkış yapamadı. Şimdi ise herkesin gözü onun üzerinde. Parasızlıktan Galatasaray yıllarca inim inim inledi. Taraftar mutlu. Harry Kewell, Fernando Meira, Baros ve İtalyan kaleci De SanctisÖ Yani takımın içi ve dışı doluÖ Şampiyonlar ligindeki şansını iyi kullanmasa da gerçek tablo bu.

F.Bahçe ve zirve

Sarı lacivertli takım bu transferlerde taraftarlarını mutlu edemedi. Yeni gösteri; Avrupa Şampiyonu İspanya’nın hocası Luis Aragones’le başlıyor. Ardından golcü Güiza. Peki, başka; Semih, Semih, Semih! Biz demiyoruz, taraftar böyle diyor.

Beşiktaş yenilendi, güçlendi, hedefini açıkladı; "Tek yol lig şampiyonluğu".

Efsane Trabzonspor yıllar sonra zirvede. 50. yıla girdik. Lig daha henüz tat vermiyor. Düşük tansiyona aldanmayın.

Mevlana Celáleddin’in bir sözü ile noktayı koyalım;

"Dünle beraber gitti düne ait ne varsa cancağazım

Bugün yeni şeyler söylemek lazım!
"
Yazarın Tüm Yazıları