Süper Lig 12. haftada kızardı

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig 12. haftada kızardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 11:08

Spor Toto Süper Lig'de en çok kırmızı kart 12. haftada görüldü. Hakemler, ligin 12. haftasında toplam 6 kırmızı kart çıkardı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 12. hafta dün yapılan Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş-Torku Konyaspor maçlarıyla tamamlanırken, kırmızı kart rekoru kırıldı. Futbolseverler, 2013-2014 sezonunun en çok kırmızı kartının çıktığı haftaya tanıklık etti. Hakemler, ligin 12. haftasında toplam 6 kez kırmızı kartına başvurdu. Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Sivasspor'u 2-1 yendiği maçı yöneten Halis Özkahya, kırmızı kartına 4 kez başvurdu. Özkahya, sarı-kırmızılı takımdan Dany, Sivasspor'dan da Ümit Kurt, Cicinho ve Manuel Da Costa'yı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.


Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği ve Gaziantepspor-Elazığspor maçlarında da birer kırmızı kart çıktı. Gençlerbirliği'nde Serkan Kurtuluş, Elazığspor'da ise Tidiane Sane kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktı. Ligde bu sezon daha önce en çok kırmızı kart 6. haftada görülmüştü. 5 kımızı kartın çıktığı haftada Galatasaray'da Selçuk İnan, Elazığspor'da Çağlar Birinci, Sivasspor'da Manuel Da Costa, Gençlerbirliği'nde Özgür İleri ve Kayserispor'da Ömer Bayram soyunma odasının yolunu tutmuştu.


Öte yandan, geride kalan 12 haftada toplam 35 kırmızı kart çıktı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!