"Süper Final'e rakip taraftar alınsın"

Güncelleme Tarihi:

Süper Finale rakip taraftar alınsın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2012 12:52

Beşiktaş Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Fikret Orman, “Süper Finaller”e rakip takım taraftarlarının alınması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanlığına seçilen Fikret Orman, Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile görüştü. Basına kapalı ziyaretin ardından AA muhabirine konuşan Fikret Orman, “Sporda artık bir barışa, temiz spora, insanların gidebileceği, yapabileceği spora ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Süper Finaller'e taraftarlar alınmalı” dedi.

Şampiyon takımın belirleneceği Spor Toto Süper Final'de, futbolseverlerin üst üste derbi maçlar izleyeceğini anlatan Orman, şöyle konuştu: “Kavgaların bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Derbilerin taraftarlara açılarak herkesin seyretmesini, bir bayram havasında yaşanmasını daha uygun buluyorum. Süper Final maçları bunun için bir fırsat. Biz Beşiktaş Kulübü olarak gerekli her türlü katkıyı yaparız. Bizim taraftarlarımız zaten medeni taraftarlar. Herhangi bir çalışma yapmadık ama benim fikrim böyle.”

Orman, Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki konumuyla ilgili de, “Hiç bir şey bitmedi. Daha önümüzde aydınlık günlerimiz var. Hiç bir şey öyle çabuk bitmez” dedi.

Beşiktaş'ın amatör branşları

Beşiktaş'ın amatör spor branşlarına da gerekli ilgiyi göstereceklerini belirten Orman, “Amatör sporlar da amatör olmalı” dedi.

Amatör branşların daha çok gönüllülük ilkesiyle yapılması gerektiğini anlatan Orman, “Çok büyük bütçeler harcanıp da sonuçta yine başarısız olmaya tahammülüm yok. Daha kalben ve gerçek sporcu mentalitesiyle bakmamız lazım. Daha bütçemizi oluşturmadık” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!