Sünnet çocukları yöneticileri duygulandırdı

Güncelleme Tarihi:

Sünnet çocukları yöneticileri duygulandırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2012 11:56

Sünnet olan çocuklerın, kendilerine hediye edilen bisiklet ve paraları Beşiktaş Kulübü'ne vermek istemesi yöneticilerin gözlerini yaşarttı.

Haberin Devamı

Önceki akşam İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin organize ettiği şölende duygusal anlar yaşandı. İnegöl Angelacoma Otel’de yapılan geceye Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yöneticiler Seyit Ateş, Mesut Urgancılar ile İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yusuf Şen, Kurtiş Güleç AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, katıldı.

Mevlid-i şerif ile start alan sünnet organizasyonuna, İnegöl Tarihi mehter takımının mini konseri renk kattı.

Sünnet olan 41 çocuğa, kulüp tarafından hediye edilen bisiklet ve çeitli hediyeler dağıtıldı. Sünnet çocukları, Beşiktaş yöneticilerine "Başkanım bizim bugün en büyük mutluluğumuz sizlerle beraber olmak ve marşlar söylemek. Böylesi ekonomik sıkıntı çeken kulübümüzün bize verdiği hediyeleri iade ederek bizde katkıda bulunmak istiyoruz. Böylesi önemli günlerde herkesin katkıda bulunması gerekir. Ailelerimizin yaşadığı sorunları unuttuk en önemli sorunlarımız Beşiktaş'ın bir an önce kurtulması. Kulübümüz ekonomik sorunlar yaşarken hediyeleri almak bizi üzer" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan ise "Çocuklar Beşiktaş devlet gibidir. Borçda olacak kazanacağızda. Sorunları çözmek için geldik. Siz bu yaşta kafanızı yormayın. Size iyi bir gelecek bırakmak için çırpınıyoruz. Yeterki herkes sizler gibi duyarlı düşünsün ve hareket etsin. Bu hareketinizi Beşiktaşlılar unutmayacak. sünnet elbisesi yerine feda tşörtü giymeniz bizleri duygulandırdı. İşte Beşiktaşlılık duruşu budur" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!