Sultanlar'ın sihirli elleri

Güncelleme Tarihi:

Sultanların sihirli elleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2012 10:11

Ankara’daki elemelerde tarihi başarıya imza atıp, Londra’da ülkemizi temsil etme hakkı kazanan millilerin tırnaklarına Türk Bayrağı desenli oje sürmesi Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı duygulandırdı.

Haberin Devamı

LONDRA Olimpiyatları’na Ankara’da vize alan Kadın Voleybol Milli Takımı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın gözlerinin dolmasına neden oldu.
Ankara’da düzenlenen Avrupa Kıtası Elemeleri final maçında, Polonya’yı 3-0 yenip, 2012 Londra Olimpiyatları’na katılma hakkını elde eden Milli Takımımız’da herkesin gözden kaçırdığı bir detayı bakan Kılıç yakaladı.

Bütün sporcuları tek tek tebrik etti

Bakan Suat Kılıç, Ankara Voleybol Salonu’ndaki karşılaşmaları takip edebilmek için bütün şehir dışı programlarını iptal etti. Maçta kazanılan her sayıda Voleybol Federasyonu Başkanı Ünal Karabıyık ile sarmaş dolaş olan Bakan Kılıç, zaman zaman göz yaşlarını tutamadı.
Karşılaşma sonrasında sahaya inip, oyunculara çiçek veren Kılıç’ın gözünden çok önemli bir detay kaçmadı. Sultanlar, tırnaklarını ay yıldızlı bayrağımızın renkleriyle süslemişti.
Bu detayın farkına varan Kılıç, çok duygulandı. Bakan Kılıç, 52 yıl sonra takım düzeyinde ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmeye hak kazanan Filenin Sultanları’na kutlama pastası gönderdi.

Haberin Devamı

Sıra Potanın Perileri’nde

“Sıra Potanın Perileri’nde” diyen Bakan Suat Kılıç, “Bayan Basketbol Milli Takımımızın da Ankara’da yapılacak 8’li final sonrası olimpiyat vizesi alacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. Ankara’daki sporseverleri Kadın Basketbol Milli Takımı’nı desteklemeye çağıran bakan Kılıç, “Filenin Sultanları’nı yalnız bırakmayan Ankara seyircisinin bu kez basketbol Milli Takımımızı da aynı coşku ile destekleyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!