Sultangazi’de Sokak İftarları

Güncelleme Tarihi:

Sultangazi’de Sokak İftarları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 16:22

SULTANGAZİ BELEDİYESİ, HER MAHALLEDE KURDUĞU SOKAK İFTARLARIYLA RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ PAYLAŞIYOR.

Sultangazi Belediyesi, her mahallede kurduğu sokak iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini paylaşıyor.
Sokak iftarlarının ilki Eski Habibler İtrafiye meydanında düzenlendi. İftara Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile mahalle sakinleri katıldı.
Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sokak iftarlarıyla komşuluk ilişkilerinin de pekiştirildiğini söyledi. Ramazan ayında en gerçek paylaşımların sokak iftarlarıyla yapıldığına dikkatleri çeken Başkan Altunay, “Sokak iftarlarında komşularımızla aşımızı ve ekmeğimizi paylaşıyoruz” dedi.
Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında Ramazan’ın manevi iklimine uygun programların devam ettiğini kaydeden Başkan Altunay, “Gönül sohbetleri, Tasavvuf musikisi, şiirler ve konserlerle Ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz. Sokak iftarları, çorba çeşmeleri ve iftar kumanyalarıyla da Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında Cumartesi günü Grup Yürüyüş konser verdi. Pazar akşamı ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Kıyas Doğukan sahne alırken, Seyfullah Kartal şiir dinletisi sundu. Öte yandan Etkinlik Alanı’nda her gün geleneksel ortaoyunlarında meddah gösterisi sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!