Sultan öğüdü

Güncelleme Tarihi:

Sultan öğüdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 01:26

Milli voleybolcu, yetişecek yeni yıldızlarla filedeki başarının süreceğine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları’nın başarılı isimlerinden Esra Gümüş, Doğa Kulüpte çocuklarla bir araya gelip, onları voleybola özendirmek için çaba harcadı.

Eczacıbaşı Vitra ile olan sözleşmesinin bitiminin ardından Nilüfer Belediye’ye transfer olan Filenin Sultanları’nın kaptanı Esra Gümüş, Gölbaşı’ndaki Sportofit Doğa Kulüp’te çocuklarla buluşup, voleybol oynadı ve eğlenceli saatler geçirdi.
Türkiye Voleybol Federasyonu eski başkanı Erol Ünal Karabıyık ile birlikte, o dönem federasyonda görev yapan isimlerin yanı sıra uzman ekiplerin görev aldığı Doğa Kulüp’te, çocuklarla oyunlar oynayan Esra, tesisin, çocuklara farklı sportif aktivite imkanı sunmasının yanı sıra, onları doğa ve kültürel etkinlikler ile buluşturmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.
Macera parkında tırmanış gerçekleştiren, ok atan, seramik çalışmasını yakından takip eden ve eğitsel oyunlara katılan Esra, çocukları özellikle voleybola teşvik etme konusunda büyük çaba gösterdi. Esra, yetişecek yeni yıldızlarla filedeki başarının süreceğine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

UZMANLAR ÇOCUKLARI YÖNLENDİRİYOR

Federasyon eski başkanı Erol Ünal Karabıyık, görev yaptığı dönemde kadın voleybolunun çok önemli başarılar elde ettiğini, takımın önemli parçalarından biri olan Esra’nın da başarılarda kilit rol üstenlediğini belirtip, şunları söyledi:
“Bu tesisten faydalanan çocuklar içinden de yeni Esra’lar yetişsin istiyoruz. Uzman antrenörlerimizle birlikte; bilimsel çalışmalar doğrultusunda, çocukları ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre yönlendirmeye çalışıyoruz. Doğa Kulüpte; yüzme, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk, golf ve futbol gibi sportif etkinliklerin yanı sıra, seramik, resim, drama ve eğitsel oyun gibi çalışmalar ile macera parkında heyecan yaşama ve ata binme gibi değişik sosyal çeşitlilik sunuluyor. Tüm bunlar, tamamen doğal bir ortamda çocuklara veriliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!