Süleyman Hurma resmen Trabzon'da

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Hurma resmen Trabzonda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 17:29

Trabzonspor Kulübü, sportif direktörlük konusunda anlaşmaya vardığı Süleyman Hurma ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun katıldığı imza töreninde Hurma ile 3 yıllık sözleşme yapıldı.

Başkan Hacıosmanoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, en son Kayserispor'da genel menajerlik görevinde bulunan Hurma'nın daha önce Trabzonspor'da da çalışmış, alanında Türkiye'nin sayılı kişilerinden biri olduğunu söyledi.

Hurma'nın Trabzonsporlu olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bizim de böyle deneyimli, birikimi olan, aynı zamanda Trabzonsporlu bir arkadaşımıza ihtiyacımız vardı. Önemliydi bizim için. Önümüzdeki sene ne olursa olsun Trabzonspor'un özlenen şampiyonluğunu yaşatmak arzumuz. Bu doğrultuda bize büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Kendisi de inanıyor" dedi.

Hacıosmanoğlu, teknik direktör Yanal ile gelecek sezonun planlanması doğrultusunda toplantılar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Uyum içinde önümüzdeki sene Trabzonspor sevdalılarına özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Biz çabamızı göstereceğiz, Cenab-ı Allah'ın da takdiriyle bunu inşallah gerçekleştireceğiz. Şimdiden kendisine yuvasına 'hoşgeldin' diyorum. Burada yarım kalmış hesabı vardı. 95-96'da buradaydı. İnşallah önümüzdeki sene Trabzonspor'un şampiyonluğuna büyük katkı yapanların en başında olur. Biz de onun hazzını yaşarız."

Haberin Devamı

'KAYBETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARI ALMALIYIZ'

Süleyman Hurma ise 10 yıl bir yerde çalıştıktan sonra ayrılmanın zor olduğuna dikkati çekerek, "Ayrılığı benim için kolaylaştıran şey evime geliyor olmak. Buraya gelmemdeki en büyük amacım şu. Biz burada 3 tane şampiyonluk kaybettik ve dramatik şekilde kaybettik. Şimdi onu almamız lazım" diye konuştu.
Zeminin ve şartların buna çok uygun olduğunu kaydeden Hurma, şöyle devam etti:

"İnşallah kulübümüzün yöneticileri, taraftarlarımız, medyadaki arkadaşlarımız, teknik kadromuz, futbolcularımız, hep beraber Trabzonspor olarak bütün gücümüzü maksimum kullanarak bu işi başaracağız. Kendimize güvenimiz tam. Hiçbir korkumuz yok. Rakiplerimizden daha iyi olduğumuzu biliyoruz. Toplumun da desteğiyle inşallah başarılı oluruz. Bana güvenen, destek veren Trabzonspor taraftarlarının, camiasının büyük bölümünün memnuniyeti var. Bundan dolayı da teşekkür ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!