Şubat ayında farklı etkinlikler, Kayserililerle buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Şubat ayında farklı etkinlikler, Kayserililerle buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 13:06

Şubat ayında farklı etkinlikler, Kayserililerle buluşacak

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde birbirinden güzel etkinlikler Kayserililerle buluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kültür sanatın toplumlar için eğitim kadar önemli olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri 7'den 70'e her kesimin heyecanla takip ettiği Salon Sirki ile başladı. Salon Sirki 5 Şubat Pazar gününe kadar her gün iki seans halinde gösteri sunacak. Şubat ayı süresince Salon Sirki'nin gösterilerinin yanı sıra tiyatrodan konsere, konferanstan gezi programlarına kadar bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

"KÜLTÜR VE SANAT, EĞİTİM KADAR ÖNEMLİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şubat ayında da toplumun her kesiminin ilgisini çekecek bir etkinlik takvimi hazırlandığını belirtti. Özenle seçilen etkinlikleri Kayserililerle buluşturacaklarını ifade eden Başkan Çelik, kültür sanatın toplumlar için eğitim kadar önemli olduğunu ve bu bilinçle her ay birbirinden güzel etkinlikleri Kayseri'ye getirdiklerini söyledi.

SIRA DIŞI GÖSTERİ

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Erciyes'te sıra dışı bir gösteri yapılacak. Erciyes, 12 Şubat Pazar günü saat 12.00'de, Red Bull Jump Freeze etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlikte snowboard ve kayakçılar farklı kostümleriyle kayarak soğuk havaya rağmen içerisi buz gibi su dolu havuza atlayacaklar.

METE YARAR, DARBENİN KAYIP SAATLERİNİ AÇIKLAYACAK

Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde Güvenlik Danışmanı ve Yazar Mete Yarar da Kayseri'ye gelecek. Mete Yarar 9 Şubat Perşembe günü Şehir Tiyatrosu'nda "15 Temmuz Süreci ve Darbenin Kayıp Saatleri" konulu bir konferans verecek.

Şubat ayında ayrıca İbrahim Sadri şiirleriyle, Murat Kekilli de şarkılarıyla Kayserililerle buluşacak.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!