Su kaçmasın

İsmail Akkaya, yaz aylarını Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde geçiriyor.

HürriyetYakın dostları Semiramis Pekkan ve Selma Türkeş’le birlikte yaz tatilinin tadını çıkaran Akkaya, geçtiğimiz gün de tekne turuna çıktı. Yanında yine Pekkan ve Türkeş vardı. Bir ara serinlemek için denize atlayan İsmail Bey’in ağız ve burnunu eliyle kapatarak kendini sulara bırakması, arkadaşlarını kahkahaya boğdu.

Özel kolye

Rahmi Koç, Nazenin4 adlı teknesiyle çıktığı dünya turunu geçtiğimiz ay tamamladı. Uğradığı her adadan, her ülkeden hatıra eşyaları alan Koç, Yeni Zelenda’dan aldığı balık şeklindeki kolyesini ise boynundan hiç çıkarmıyor.

Yunanistan’da Türkçe şarkı kavgası

Yunanistan’ın mega starı olarak tanınan Anna Vissi ile 2005 Eurovision Şarkı Yarışması’nda "My Number One" şarkısıyla birincilik kazanan Helena Paparizou, Betül Demir’in seslendirdiği "Yaz Geliyor" adlı şarkıyı alabilmek için yarışa girdi. Dokuz yıldır müzik dünyasında olan, 1,5 ay önce çıkardığı "Ayrılığın El Kitabı" albümdeki "Yaz Geliyor" parçasıyla da iyi bir çıkış yakalayan Demir, gelişmeleri şaşkınlıkla izliyor. Şarkının söz ve bestesine imza atan Betül Demir’in kardeşi Sude Bilge Demir ise "Önümüzdeki günlerde Yunanistan’a giderek ikisiyle de görüşeceğim. Bu şarkıyı izinsiz kullanmalarına izin vermem" diyor.

360’da parti

Amerikalı house prodüktörü, DJ ve vokalist Colette, 11 Ağustos akşamı Beyoğlu’ndaki 360 İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Formula 1’in resmi birası Foster’s’ın başlattığı ve Türkiye’de ilk defa yapılan "Face of Foster’s Turkey 2006" yarışmasının 10 finalisti de gecede yer alacak.

Herkes Güverte’ye

Türkbükü’ndeki Güverte Bar hafta sonları hınca hınç doluyor. Ferhat Göçer’in sahneye çıktığı mekanda cuma ve cumartesi geceleri neredeyse yer bulmak imkansız... O yüzden de bazı misafirler Göçer’i çimlerin üzerine oturarak dinliyor. Türkbükü’nün tek canlı müzik yapan barı olan Güverte’nin sahibi Gökhan Osgan’ın keyfine diyecek yok haliyle...

Alternatif adres

Turgutreis’de, zeytin ağaçları ile çevrelenmiş muhteşem bir alanda kurulan Hawthorn Karaca Resort, mimarisi ve beş yıldızlı kalitesi ile bir yenilenme mekanı olarak anılmaya başlandı. Amerikan otel zinciri Hawthorn tarafından işletilen, üç restoran ve iki barı olan otel hakkında detaylı bilgiyi www.hawthorn-bodrum.com adresinden edinebilirsiniz.

Aslan’ın yası bitti

Tarkan üç gece üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Önceki akşam sanatçıyı izleyenler arasında Zeynep Aslan da vardı. Dedesi Fahrettin Aslan’ın ölümünden sonra eğlence dünyasından uzaklaşan Zeynep Hanım, aylar sonra ilk kez, hayranı olduğu Tarkan uğruna böyle bir organizasyona katıldı.

Sinatra saatleri

İsviçre’nin önde gelen saat markası Oris, jazz dünyasının vazgeçilmez isimleri için limitli saat tasarımlarına Frank Sinatra Gold serisi ile devam ediyor. Louis Armstrong, Duke Ellington, Miles Davis, Charlie Parker ve McCoy Tyner adına limitli saatler üreten Oris, Frank Sinatra Gold serisi ile efsaneyi yeniden ilgi odağı haline getirmeyi planlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları