Stuttgart iyi başladı

Güncelleme Tarihi:

Stuttgart iyi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Almanya Ligi'nin ilk haftasında güçlü rakibi Borussia Dortmund'u Keller ve Djordjeviç'in golleriyle 2-1 yendi. Dortmund'un tek golü F.Bahçe'ye transferinde sorunlar yaşanan Salou'dan geldi.

Almanya Ligi'nde Stuttgart, güçlü rakibi Borussia Dortmund'u 2-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen hafta Almanya Lig Kupası finalinde Bayern Münih'e 4-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Stuttgart'ın Borussia Dortmund karşısında da zorlanması bekleniyordu. Ancak maça iyi başlayan Stuttgart 9. dakikada Jens Keller'in golüyle önce öne geçti, ardından 17. dakikada Kristijan Djordjeviç farkı ikiye çıkardı. 39. dakikada ise Fenerbahçe'ye transferinde son anda sorunlar yaşanan Bachirou Salou sahneye çıktı. Togolu futbolcu fileleri havalandırıp Dortmund'u umutlandırdı. Ancak karşılaşma da başka gol olmayınca Stuttgart sahadan üç puanla ayrıldı.

Günün diğer maçında ise MSV Duisburg konuk ettiği Eintracht Frankfurt'u 2-1 yendi. 17. dakikada Uwe Spies'in golüne Eintracht Frankfurt 25. dakikada Thomas Sobotzik ile yanıt verince devre 1-1 kapandı. 47. dakikada Thomas Hoersen'in golü evsahibi MSV Duisburg'a galibiyeti getirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!