Stresten Dökülen Saçlarına Yeniden Kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Stresten Dökülen Saçlarına Yeniden Kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:54

YAŞADIĞI PSİKOLOJİK SORUNLAR YÜZÜNDEN SAÇLARI DÖKÜLDÜĞÜ İÇİN SAÇ EKTİREN İZMİRLİ EROL ERDOĞAN İLE BİRİM KOORDİNATÖRÜ YASEMİN GÜLGÖR GÖRÜLÜYOR

Yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden saçları dökülen İzmirli Erol Erdoğan, saç ekimi operasyonunun ardından çıkan yeni saçlarıyla daha huzurlu ve mutlu olduğunu söyledi.
Yaşadığı psikolojik sorunlara bağlı saç dökülmesi yaşayan İzmirli Erol Erdoğan’ın yüzü, yaptırdığı saç ekimi sayesinde tekrar gülmeye başladı. Tekstil sektöründe çalışan İzmirli Erol Erdoğan (40), 10 yıl önce psikolojik bir rahatsızlık geçirdi. Yaşadığı sorunlar nedeniyle saçları hızla döküldü. Psikolojisi iyice bozulan Erdoğan, saç dökülmesini engellediğini düşündüğü ürünlerden kullandı. Bir türlü saç dökülmesinin önüne geçemeyen Erdoğan, saç ektirmeye karar verdi. İzmir Özel Gazi Hastanesi Saç Sorunları ve Kozmetik Birimi’ne 6 ay önce başvuran Erdoğan, birim koordinatörü Yasemin Gülgör’den bilgi aldı. Yeni saçlara kavuşmak için hastanede saç ektiren Erdoğan, şimdi yeni saçlarıyla hayata gülümseyerek bakıyor.
“ONLARI GERİ KAZANDIM”
Kullandığı saç kremi ve şampuanlardan fayda görmediğini anlatan Erdoğan, saç ekimi sayesinde adeta yeniden doğduğunu söyledi. Yeni saçlarının kendisine moral verdiğini ifade eden Erdoğan, "Eskiden berber koltuğuna oturup karşımdaki aynaya baktığımda çok rahatsız oluyordum. Kendimi görünce huzursuz hissediyordum. Saç ekiminden sonraki değişime inanamıyorum. Saçlarımı geri kazandım ve eskisi gibi huzurlu ve mutluyum" diye konuştu.
“HERKESE TAVSİYE EDERİM”
Saçlarının çıkmasının ardından çevresinden olumlu tepkiler aldığını dile getiren Erdoğan, "İnsanlar yapılan operasyon sonucunu çok doğal buluyorlar. Beni tanıyan bir belediye otobüsünün şoförünün, ’senin saçların nasıl böyle çıktı?’ diye sorması beni çok şaşırttı. Saçları dökülen şoföre de saç ektirmesini tavsiye ettim. ­Bu yöntemi saçı dökülen herkese tavsiye ederim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!