Strese yeniliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Strese yeniliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Özyazıcı, ‘‘Futbolcularım idmanlarda harikalar yaratıyor. Maçlarda ise gerilimli olduklarından idman temposunun 3'de 1'ini sahaya yansıtamıyoruz’’ dedi.

TRABZONSPOR'da teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı, takımının idmanlardaki durumuyla maçlarda ortaya konan oyun arasında büyük farklar olduğunu söyledi. Özyazıcı, ‘‘İdmanlarda futbolcularım mükemmel işler yapıyorlar. Harika oynuyorlar. Hırsları, kazanma arzuları, taktik anlayışa uymaları, takım disiplini açısından her şey güzel. Maçlarda ne yazıkki bunları yapamıyorlar. Bu idmanlarda rahat, maçlarda ise gerilimli olmalarından kaynaklanıyor. İdman temposunun 3'de 1'ini sahaya yansıtamıyoruz. Yeni bir takımız. Zamanla da bunların düzeleceğine inanıyorum’’ dedi.

Özyazıcı, ligde tüm takımların bir istikrarsızlık yaşadığına da işaret etti ve şunları söyledi: ‘‘G.Saray bambaşka bir görüntü veriyor. Bu ligde G.Saray'ı farklı yere koymak gerekir. Fakat Fenerbahçe'de de, Beşiktaş'da da, Denizlispor'da da, Gaziantepspor'da da istikrarsızlık hakim. Biz daha da istikrarsızız. Çünkü çok yeni bir takımız.’’

SELAHATTİN PAYLAŞILAMIYOR

Trabzonspor'da kadroya alınmayan forvet Selahattin'e Kocaeli, G.Antep, Altay, K.Konya ve G.Birliği'nden sonra şimdi de Antalyaspor talip oldu. Yönetimin, Selahattin'e karşılık Zafer veya Fazlı'dan birini istemeyi düşündüğü kaydedildi.

Erman forma istiyor

TRABZONSPOR'da sezon başında iyi oyunuyla dikkati çektikten sonra yedek kulübesine geçen Erman, yeniden forma istediğini söyledi. İstanbulspor maçında takımda yer bulacağına inandığını söyleyen Erman, ‘‘Formumda düşüş yok. Bir fırsat bulursam, inanıyorum, sezon başından da iyi olduğumu ve takıma yararlı olabileceğimi kanıtlayacağım. İstanbulspor maçında oynarsam, bu benim için yeniden doğuş olacaktır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!