Stilini keşfet genç görün

Zamanı durdurmak için çoğu zaman sadece estetik müdahaleler ve kozmetikler yeterli olmuyor. Yenilenen tarzınız da genç görünümünüzün 'kahraman'larından biri.

Sağlıklı bir yaşam sürerek ve bununla birlikte kozmetiklerin ve estetiğin gücünden yararlanarak zamanı durdurabilirsiniz. 10 yaş genç görünmenin sırlarından biri de ne biliyor musunuz? Önce kendinize özen göstermek ve ardından her sezon gardırobunuzda bazı küçük değişiklikler yapmak. İşte yepyeni bir yıl. Yenilenmek için bir neden. Birtakım küçük değişikliklerle zamanla yarışmak için işte sizleri 'genç' gösterecek bazı pratik stil önerileri...

1. Her şey 'şık' bir jean ile başlar

Yaşınızı gizlemenin yolu, modanın sizlere sunduğu her şeyi kabul etmek değil. Ama sezonun en trend jean modellerinin görünümünüzü yenilerken en sadık dostlarınızdan biri olacağını unutmayın. Dar kesimli pantolonlar, özel yıkamalar, kapriler, yine dar şort modeller ve cesur miniler gardıropların favorileri.

2. Cilt gerdirmeden daha etkili

Dinamik, sportif ve eğlenceli. Sezona damgasını vuran at kuyruğu, farklı tarzların günün her saatinde kullanabileceği bir saç modeli. Ve çoğu zaman genç görünmek için yaptırılan cilt gerdirme işlemlerinden daha etkili olduğu söylenebilir.

3. Makyaj zorunluluk değil

Hafif bir makyaj kesinlikle gizlediğiniz enerjinizi açığa çıkarmaya yardımcı olacaktır. Son dokunuşunuzu parlak bir lip gloss’la yapmayı unutmayın.


4. Çantalar 'dev'leşti

Çantanızın içine artık küçük bir dünya sığdırabilmeniz mümkün. Özellikle bu kış büyüyen boylarıyla valiz tipi bol cepli çantalar geri dönüşünü kutluyor. Bu kez canlı renklerde tasarlanan kısa saplı modellerle en sade kıyafetin bile havasını değiştirebilirsiniz.

5. Küçük elbiseler

Feminenliğin yeni kodlarından biri 'küçük' şık elbiseler. Dantel, şifon gibi detaylarla romantik bir hava kazandırılan cesur dekolteli bu elbiseler, sizleri lise yıllarına geri götürüyor. Çevresiyle flört eden bu elbiseler, üzerine pastel tonlarda uzun hırkalarla çok şık!

6. Eğlenin!

Kürk bileklikler, kıyafetlerde renkli baskılar, iri aksesuvarlar, deri ve dantel detaylar sizleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak. Tarzınızı değiştirmek istemezseniz, detaylarla eğlenebilirsiniz!


7. Başlangıç için

Başlangıç yapmakta zorlanıyorsanız, sezonun ön planda olan stil önerilerine bir göz atabilirsiniz. Dar bir jean üzerine renkli bir üst, altına yüksek topuklu bir bot veya stiletto sizin için iyi bir gençlik kombinasyonu olabilir.

8. Karıştırmaktan korkma!

Sizlere sunulan her trendi tarzınıza uygun bir hale getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle işe gardırobunuzda bulunan parçalarla farklı kombinasyonlar deneyerek başlayabilirsiniz. Dar bir ceketiniz varsa, bunu evdeki her pantolon ve aksesuvarla kombine edebilirsiniz. Bu nedenle her şeyi içinde kendinizi iyi hissedene kadar karıştırın, karıştırmaktan korkmayın!

9. Aksesuvar seçimi

Tarzınızın yönünü belirleyen aksesuvarlar, zamanla oynadığınız bu oyunda sizleri destekliyor. Doğru giysiyle doğru aksesuvar seçimi yapmak şart. Bu nedenle modern ve sade seçimlere gitmeli, gün içinde iri taşlı, parlak seçimler yapmaktan veya yan yana farklı aksesuvarlar kullanmaktan kaçınmalısınız.


10. Rahat ve şık adımlar

Tasarımcılar yeni modelleriyle ayaklara sadece şıklık değil, konfor da taşıyor. Gece şıklığınızı tamamlayan spor ayakkabılarla yüksek topukların işkencesine son. Eğer tercihiniz yine de spor ayakkabıysa, o halde Puma, Nike gibi markaların metalik ve parlak detaylara sahip şık modellerine bir göz atabilirsiniz.

ALIŞVERİŞ SEPETİ

Şık erkeklere

Özgün tasarımlar ve şık çizgileriyle erkek modasının öncü ismi Damat-Tween-ADV, yeni yıl öncesi yüzde 30’lara varan avantajlı indirim fırsatıyla erkeklerin dünyasını şıklaştırıyor. Kolay ütülenen yüzde 100 yün kumaşlar, ipek-yün karışımlı takımlar, kaşmir, angora, yün karışımlı takımlar, trikolar, farklı yaka ve manşetli gömlekler, kravatlar, deri ceketler, yağmurluklar, kaşmir ve deve tüyü paltolar koleksiyonun gözdeleri.

İndirimler şaşırtıyor

Yeni yıl hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken özellikle moda tutkunlarını sevindiren bir haber de Mango’dan. Yüzde 50 indirimiyle ortalığı kasıp kavuran Mango’da şimdi bu oran yüzde 70’lere varıyor. Özellikle Vintage koleksiyonundaki bol dantelli üstler, 60’lı yılların ruhunu yansıtan, Pierre Cardin ve Courreges gibi tasarımcıların miraslarından esinlenilerek hazırlanan Carnaby koleksiyonunu görmeden alışverişinizi sakın tamamlamayın.


Özel partiler için

Ceremony koleksiyonuyla yeni yıl için erkeklere şık kombinasyonlar hazırlayan İGS’de, sevdiklerine özel hediyeler almak isteyenler için de sedef kol düğmesinden deri kemer ve cüzdana, kravattan yün atkı-bere-eldiven setine ve ayakkabıya kadar farklı seçenekler bulunuyor. Ayrıca ‘kişiye özel’ dikim hizmeti veren marka, dilediğiniz renk ve kumaştan bedeninize uygun ‘kişiye özel’ kıyafetler hazırlıyor.

Gecenin yıldızı

Marella’nın yılbaşı gecesi için hazırladığı koleksiyonunda kürk dışında, pul ve payet işlemeli kıyafetler, nakışlı jean’ler yer alıyor. Spor ve şık seçimler yapmak isteyenler için alpaka, kaşmir ve moherden el örgüsü kazaklar, şal, ceket ve atkılara da yer veren marka gece için tasarlanan çarpıcı aksesuvarlarıyla da dikkat çekiyor.

Geceler yanıyor

Derishow’un kişiye özel tasarım markası Delight, farklı tasarımlarıyla bu özel gecenize de ortak oluyor. Delight tasarımı olan 'alev kırmızısı' elbise, ateşli yılbaşı partilerine çok yakışacak. Top Shop, Miss Selfridges ve Dorothy Perkins da gece için ayrıcalıklı alternatifler bulabileceğiniz markalar arasında.
Yazarın Tüm Yazıları