Stewart kampı terk etti

Güncelleme Tarihi:

Stewart kampı terk etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında performansı beğenilmeyen Gençlerbirliği, ara transfere hızlı girerek, 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren başkent ekibi, transferde, Belçika'nın Genk takımından Kosta Rikalı Randall Azofeifa, yine Belçika'nın Mechelen kulübünden Joachim Mununga, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bunhdesliga) mücadele eden Borussia Dortmund'dan Yasin Öztekin ve Konyaspor'dan Erdal Kılıçarslan ile anlaştı.

Transferler konusunda AA muhabirine bilgi veren yardımcı antrenör Mustafa Kaplan, tüm transferlerden kendisinin sorumlu olduğunu ifade ederek, “Oyuncuları alırken ben, genel menajer Mehmet Dilber ve başkan İlhan Cavcav izliyor. Ancak son kararı ben tekrar izleyerek veriyorum. Tüm transferler iyi veya kötü, nasıl olursa olsun benim eserimdir. Antalya'daki kampımız gayet iyi gidiyor. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir santrfor, eğer olursa bir de stoper almayı düşünüyoruz. Taraftarlar, ikinci yarıda çok farklı bir Gençlerbirliği izleyecek” dedi.

STEWART ÜLKESİNE GİTTİ

Gençlerbirliği'nin bu sezon başında İskoçya Premier Lig takımlarından Hearts'dan transfer ettiği Michael Stewart ülkesine döndü.

Antalya'daki hazırlık kampına katılan, daha sonra sakatlığı sonrasında tetkiklerinin yapılması için Ankara'ya gönderilen Stewart hiç kimseye haber vermeden ülkesine gitti. İngiliz oyuncunun sakatlığı süresince alacakları bulunduğu, bunların da kulüp tarafından ödenmediğini öne sürerek ülkesine döndüğü öğrenildi.

Bu arada, Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda yarın Bucaspor ile İzmir Atatürk Stadı'nda, saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!