Step-aerobik Kursiyerlerine Seminer

Güncelleme Tarihi:

Step-aerobik Kursiyerlerine Seminer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2015 16:36

KEPEZ BELEDİYESİ SPOR KÜLÜBÜ BÜNYESİNDE STEP VE AEROBİK KURSİYERLERİNE DİYET VE KADIN KONULU SEMİNER VERİLDİ

Kepez Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde step ve aerobik kursiyelerine yönelik diyet ve kadın konul seminer düzenledi. Özel bir hastane ile işbirliği çerçevesinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Genel Cerrahi Uzmanı Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Aziz Sümer ve Kepez Belediyesi Diyet Uzmanı Aslı Alanay ve step ve aerobik kursiyerlerine sunum yaptı.
Estetik için değil, sağlık için obezite cerrahisinin önemine değinen OFM Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Aziz Sümer, " Obezite kronik bir hastalıktır ve diğer ciddi kronik hastalıklara da yol açmaktadır. Yapılan çalışmalarda obezitenin yaşam süresini kısalttığı saptanmıştır."dedi.
Doç.Dr. Sümer, obezitenin kronik bir hastalık olduğunu ciddi kronik hastalıklara yol açtığını ifade ederek, yaşan süresini kısalttığını belirtti. Özellikle ciddi derecede obezite rahatsızlığı olan kişilerin tedavi edilmeyip, sağlıklı bireylerin cerrahi müdahalelerle kilo verdirme işlemlerinin yapıldığını ve cerrahi müdahalelerde kolaya kaçıldığını aktaran Doç.Dr. Aziz Sümer, "Estetik için değil, sağlık için obezite cerrahisi önemlidir."dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!