Starlardan sonra sosyetenin gözdesi My Pavyon by Cenk Eren kapalı gişe

Kardeş gibi gördüğüm sevgili Cenk Eren’in babası, benim İzzet Amcamın 40 mevlidi için İstanbul’a gittiğimde keyif yapamamıştım.

Haberin Devamı

Cenk’e sözüm vardı.
İki günlüğüne atlayıp İstanbul’a gittim. Ölümlü dünya, bazen takmayacaksınız. Ama ben öylesine hassasım ki Allah kahretsin hemen IBS (Hassas barsak sendromu) hortluyor. Bu aralar yine atakta. Neyse İstanbul’da iki süper gece yaşadım. Her zamanki gibi Arnavutköy Villa Denise’de kaldım. Takanik’in meşhur mısır ekmeği ve ayva tatlısından yemekle kalmadım İzmir’e de getirdim. Can dostlarım Leyla-Orhan Kırca ile Sarıyer Kahraman’da enfes kalkan yedim. Bu arada ‘Canım Ailem’ dizisi tam kadro oradaydı. Uğur Yücel ekranlarda göründüğü kadar inanın kilolu değil. Ah bu kameralar tam normal kilonuza 7 kilo ilave koyuyorlar. İstanbul tabi Şamdan’sız olmaz. İki gece de finali sevgili sırdaşım İsmail Akaya ile Şehnaz-Mehmet Tuna’nın Şamdan’ da yaptım. Bu arada yine kankam Yazgülü Aldoğan ve İstanbul Cerrahi Hastanesi’ in ortaklarından can arkadaşım Şelale Zarakol ile özlem giderdim. Şimdi gelelim My Pavyon’a.

Haberin Devamı


Yemekler de eğlence de süper

Yine benim İstanbul’da sayısı hayli azalan dostlarımdan Ergun Yıldız’da bize katıldı. Harika bir geceydi. Cenk sahnelere en yakışan ve de şovu en başarılı olan isimlerden biri. Doyamadım ki. Ben canlı müziği bir de yüksek volüm olursa pek sevmem. Ama iki gece Cenk’i doya doya izledim. İlk çıkan Afitap da harika okuyor. Allah kadına müthiş bir gırtlak vermiş. Yemekler de enfes. Ki ben kebap da sevmem ama Kemal Ağabey, yıllardır Set ve Biges Kebap olarak bu işi çok başarılı yapıyor. Cenk, Ali ve Sabih’ in büyük ortağı. Onlara ağabeylik de yapıyor. İki gece de İstanbul elitleri oradaydı. Yer bulmak olanaksız. Nisan ayının sonuna kadar kapalı gişe. Sahne, sinema, tiyatro dünyasından kim varsa orada. Ajda Pekkan fanatiklerden. Bir gece Selen’in (Keçeli) doğum günüydü. Ciğerim Fatih Hocam, güzel karısı Fulya, kızları Buse ve Merve, Deniz Şahenk, Berna Tokar, Şehnaz-Mehmet Tuna, Ahu Tuğbay, Selma Türkeş, Ahu Aysan oradaydı. Bir başka akşam da eski dostlar Ender Saraç, Uğur Balkaner, Lili Garih, Jale Öztarhan’ı gördüm.. Bu arada Çarşamba geceleri nisan ayı ile birlikte kabare şov başlayacak. Cenk’in başarısını kıskananlar hayli çokmuş. Onlar da pavyon ve gazino açmak için kolları sıvamışlar ama hayal kırıklığına uğrayıp bir de zarar etmişler. Bu arada yazın Cenk Eren My Pavyon Bodrum’da bilginize.

Bu çay saati kaçmaz

Haberin Devamı

Swissotel Grand Efes ‘in Yiyecek-İçecek Müdürü sevgili Tuncay Beyaz ile Swissotel Kuaför Salonu’nda birlikteydik. Tuncay da mart ayına özel promosyonların olduğunu söyledi. Vallahi ilgimi çekti. Üstelik de hayli uygun fiyatlar. Bakın neler var: BBQ biftek sandviç elma dilimli patates ve coleslaw ile KDV dahil 16 TL’ye sizlerin beğenilerine sunuluyor. Yanında bir top dondurma ile sunulan baştan çıkaran lezzet Apple Strudel ise KDV dahil sadece 8 TL. Ayrıca lobide, Swiss Gourmet’nin ev yapımı çikolataları, pastaları kurabiyeleri 15:00 – 17:30 saatleri arasında “Çay Saati” de sizleri keyifli sohbetlere davet ediyor. Her Çarşamba, Perşembe ve Cuma “Çay Saatinize canlı piyano dinletileri eşlik ediyor. Bu eşsiz lezzetler kişi başı, sınırsız çay ve kahve ile KDV dahil sadece 22 TL. Rezervasyon için: (232) 414 52 12. Otelin keyifli havuz altı restoranı Aquarium’da ise , Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları saat 23:00’e kadar süren canlı Yunan ezgileri eşliğinde, Ege mutfağının eşsiz lezzetleri ve Efe Rakılı özel menüsü KDV dahil sadece 88 TL. Equinox’ta, Chef de Cuisine Ertan Afacan’ın hazırladığı “Bıldırcın Geceleri” ile Mart ayı etkinlikleri sürüyor. “Bıldırcın Geceleri” in menüsü kişi başı, limitli yerli içki ve KDV dahil sadece 129 TL.. Sky Bar’da Martini Geceleri, Mart ayı boyunca Salı ve Perşembe saat 18:00-20:00 arası keyifli atıştırmalıklarla devam ediyor. KDV dahil 19 TL

Mutlaka gidin

Haberin Devamı

Sevgili eniştem, aynı zamanda da mali müşavirim Özden Tezcan gitmiş. İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Kent Müzesi içinde yer alan restorana. Şair Eşref ’de. Harika yemekler varmış. Özellikle de tencere yemekleri. Fiyatlar, lezzet, servis süpermiş. Eşi Gülay çok güzel yemekler yaptığı için lezzet konusunda hayli titiz olan eniştem çok beğenmiş. Bilginize. ? Telefon: 0.232.425,19,82

İzmirliler haberiniz var mı? Arena açılıyor

İstanbul’da Kuruçeş-me’deki Arena’nın aynısı İzmir’de açılıyor. Son anda tarih değişmezse 17 Nisan. İzmirlilerin unutamadığı Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Ahmet Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina da ortaklar arasında. Podyumlarda bir aralar fırtına gibi esen manken Doğa Bekleriz’in genç iş adamı eşi Fatih Aklan ile, yine dizi ve podyumların bana göre en hanımefendi mankenlerinden Hande Şubası ile evlilik hazırlıkları yapan oğlan kardeşi Atilla Aklan da diğer ortaklar. Bu arada Hande ile Doğa elti olacak bu gidişle. Arena’nın yeri Bayraklı Turan’da. Denize sıfır. Açık ve kapalı alanlarıyla binlerce kişiyi ağırlayacak. Tıpkı İstanbul’daki Arena’ya olduğu gibi ulaşım denizden de gerçekleşecek. İzmir’in gururu Dev Ajans ve Türkiye’de önemli organizasyonlara imza atan Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan’ın sahibi oldukları BKM’de işin konser kısmına ortak. 17 Nisan’da açılışta Şebnem Ferah var. Manga veya MFÖ ve DJ’lerle 8 saat sürecek bir açılış olacak. Türkiye ve Dünyadaki ünlü starlar artık İzmir’de sahne alacak.

Yazarın Tüm Yazıları