Spor'dan kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2001 00:00


Haberin Devamı

Yugoslav Djuric Ülkerspor'da

Erkekler Basketbol 1.Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Ülkerspor, Yugoslav oyun kurucu Srdjan Djuric ile sözleşme imzaladı. Turuncu yeşilli kulübün genel menajeri Lütfi Arıboğan, Yugoslavya'nın Lovcen takımından transfer edilen 27 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Srdjan Djuric ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Coulthard ilk sırada başlayacak

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda, San Marino Grand Prix'si sıralama turlarını, McLaren pilotu David Coulthard 1 dakika 23.054 saniyelik derecesiyle ilk sırada tamamladı ve bugün yapılacak yarışa 'Pole Position'da (birinci durumda) başlamaya hak kazandı. McLaren'in diğer pilotu Mika Hakkinen ikinci, BMW Williams'tan Ralf Schumacher üçüncü, Ferrari'den Michael Schumacher dördüncü sırada yer aldı.

Karatede madalya yağdı

14. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası, İstanbul'da başladı. 12 ülkeden toplam 208 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde Türk sporcuları, takım kata müsabakalarında 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz, ferdi kumitede ise 4 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya kazandılar.

G.Saray-B.Kolej Beşiktaş-K.Yaka

Basketbol Ligi'nde dün oynanan maçlardan sonra Muratpaşa Belediye ve Egepen Altay, 2. Lig'e düşerken, gözler de play-off'a çevrildi. Ligi ilk 6'da bitiren Ülker, Efes Pilsen, Darüşşafaka, T.Telekom, F.Bahçe ve Troy direkt ikinci turda mücadele edecek. İlk turda Beşiktaş-K.Yaka (1-0), G.Saray-B.Kolej (1-1) karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!