Kendi etti kendi buldu

Yarı final karşılaşmalarında az seyirciden şikayet eden Ataman, finalde yoğun Fenerbahçe seyircisine kavuştu(!) ve bermutat gerildi.

Haberin Devamı

Gerilimden beslenen Fenerbahçe, durumdan vaziyet çıkararak ortada götürdüğü maçı son çeyrekte kaptı kaçtı. Söz konusu kupa olunca takım kapasiteleri ve oyun kalitesi ‘teferruat’ oluyor.

Sete set kontrollü hücum gurusu Fenerbahçe’yi zıvanadan çıkarmayı başaramadı Ataman... Hayatının hatalarından bir tanesini daha yaparak, oyununu açık alanda ‘koş, koş, at’a çevirmek, Moerman ve Simon’un etkinliğinden yararlanma yerine Fenerbahçe’nin kısır basketbolunu oynadı ve kupayı teslim etti.

GECEYİ KURTARDI

“Nereden inceyse oradan kopsun” anlayışıyla vasat savunma, ‘keçi boynuzu’ kıvamında kontrollü hücum ve kafa kafaya yarı saha şut düellosu yaptı taraflar... ‘Perdele devril’ler dışında pota altlarını hiç kullanmadılar. Vesely ve Lauvergne yokluğunda hepten kısalara kalan Fenerbahçe’de geceyi kurtaran adamların başında hem sayı atan hem de 5 numara oynayarak bütün açıkları kapatan Gigi Datome ve tabii ki Kostas Sloukas vardı.

Yazarın Tüm Yazıları