Galatasaray için Yasin-Emre'leri bulma fırsatı

Galatasaray’ın Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yarıştığı 2014-15 sezonunun ilk bölümünde Yasin Öztekin ve Emre Çolak takımın as oyuncuları değillerdi.

Haberin Devamı

 Türkiye Kupası’ndaki fırsatları iyi değerlendiren bu iki adam, o performanslarıyla Süper Lig’de de takımlarının ası olmuşlardı. Hatta Yasin son 2 ayda şampiyonluğun en kritik adamı konumuna gelmişti.

OKAN BURUK İÇİN DE FIRSAT

Dün üçüncü küme ekibi Kastamonu önünde sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcuların da amacı bu olmalı: Bu sezonun Yasin-Emre’si olmak. Zaten bu yıl Avrupa’da da yer almayan Galatasaray koçu Okan Buruk’un kadro zenginliği ve rekabet yaratabilmesi için Türkiye Kupası çok iyi bir fırsat. Dün Galatasaray’da bu fırsatı en iyi değerlendiren adam sahanın en hareketlisi Rashica idi. Özellikle üçüncü gol öncesi sağ taraftan verdiği yerden pas etkileyiciydi. Yabancı sınırı nedeniyle ligde 21 kişilik kadrolara giremeyen Mathias Ross da çok arzuluydu dün.

Haberin Devamı

GOMIS'TEN DERS ALMALARI GEREK

Yine takımın iştah seviyesini artıranların arasında kaptan Gomis’i, Seferovic’i ve Berkan’ı da sayabiliriz. Özellikle 37 yaşındaki delikanlı Gomis’in skor 4-0’ken savunmaya yaptığı katkılar ders niteliğindeydi. Kerem, Barış ve Yunus gibi genç adamların çıkarabilecekleri çok ciddi dersler vardı Gomis’in performansından.

Yazarın Tüm Yazıları