Bursaspor’dan ‘Açık teşekkür’

 2017-2018 Süper Lig sezonu bizim için Konyaspor’dan üç puan aldığımızda değil, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Akhisarspor, Antalyaspor ve Alanyaspor’un aldığı sonuçlar sayesinde bitmişti.

Haberin Devamı

Geçen sezon Trabzonspor’a ettiğimiz gibi bu sezon da hepsine ayrı ayrı kocaman teşekkür borcumuz vardır. İş bizim toplayacağımız puanlara kalsaydı, bizi kimse kurtaramazdı. Son 10 maçında 7 yenilgi, 3 galibiyet ile sadece 9 puan alabilen bir takımın ligde kalması için rakiplerinin desteği(!) şarttır

Madem ligde kalmayı başarı saydık ve kutluyoruz. Bir şeyi itiraf ederek Paul Le Guen’in de hakkını teslim edelim. Bir roman yazacak kadar yalan söyleyen Başkanın tutmadığı sözlere rağmen ser verip sır vermeden takımı ayakta tutarak, ilk yarıda topladığı puanlar için ona da teşekkür edelim.

Başkan nafile, Yönetim Kurulu nafile, Profesyoneller nafile ise Teknik Adam ve Futbolculardan ne bekleyebiliriz?

Bu durumda Trabzonspor maçının sonucu geçen sezonun iadesi gibi oldu ama hiç iyi olmadı. Allahtan kupayı Akhisar kaptı da Avrupa için 5 ncilik yarışının bir önemi kalmadı. Yoksa bu sonucu ömür boyu kimseye izah edemezdik.

Haberin Devamı

Bir resmi maçı Batalla üzerinden şov amaçlı gösteriye dönüştürmeyi Ali Ay’a kim öğretti? Bu da şık olmadı. Batalla’yı omuzlarına almaya kalktı beceremedi. Umarım onun diğer futbolcuların ve asgari ücretle yıllarca çalışan personelin alacaklarını ortadan kaldırmıştır.

Buradan Batalla için tribünlerin verdiği desteğe ve minnet duygularına tek bir lafım olamaz. Hatta fazlasını hak ediyor. O küçük dev adam bu sezonda da ligde tutunmamızı sağlayan en değerli silahımızdı.

Bu kalem de sadece ona ait anı, performans ve bize yaşattıklarını yazıp ona teşekkür edecektir.

Hayat devam ediyor. Başımıza bir gelmemesi için formalite olmasını dilediğim ve öyle de olan Gençlerbirliği maçından hemen sonra kongremiz var. Adaylara baktığımızda kısa zaman sonra ikinci bir olağanüstü kongre kaçınılmaz görünüyor.

Belli ki Bursa’da taşın altına elini koyacaklar küstürülmüş ve geri durmuşlar. Hal böyle iken yeni adaylar güçlerini birleştirecekken, ayrışmayı tercih ettiler ve hem kadrolarını hem de bütçelerini zayıflattılar.

İki sezondur içimizi karartan ve bizi uçurumun kenarına abone eden Ali Ay ve Yönetimi yeni dönemde Bursaspor’un başına gelecek en kötü şey olacaktır.

Haberin Devamı

Bursaspor’un son on yılının en kötü dönemlerini yaşıyoruz. Dört yıl üst üste Avrupa’ya çıkan bir takıma düşmediği için bayram yaşatanlara da teşekkür edip göndermeyi bilmezsek;

Seneye teşekkür değil veda mesajı yayınlarız

 

Yazarın Tüm Yazıları