Salih Dursun hakem olsun

LiGiN ilk 7 haftasıydı MHK Başkanı, ‘’Hataların yüzde 86’sını 35 yaş üstü hakemler yaptı’’ dedi.

Haberin Devamı

Onları hedefe koydu. Kadere bakın ki, ikinci yarının 9 haftasında oynanan 80 maçın 55’ini o hedef gösterilen 12 hakem yönetti. Kalan 25 maçı diğer 12 hakem. 19 hakem ise hiç maç alamadı. Ertelenen derbiyi de muhtemel hedef gruptan bir hakem yönetecek.

 

 

Bu sezon 9 yeni isim kadroya dahil edildi. Umut Meler, Ümit Öztürk hariç 7 hakemin henüz siftahı yok. Cesaret edip maç veremeyeceksin kadroya niye alırsın anlamış değilim!

 

 

Tolga Özkalfa Sivasspor-Osmanlı maçından sonra lig de 2 ay maç alamadı. Gelen tepkiler koridorlarda çınlayınca FİFA kokartı da gitti. Trabzonlu Barış Şimşek Fenerbahçe-Bursaspor maçıyla 3 yıl 8 ay 9 gün aradan sonra ilk defa Kadıköy de düdük çaldı. Bu maçtan sonra Süper Lig de 1.5 ay maç alamadı. Sonra da FİFA kokartı gitti.

 

 

Haberin Devamı

Bizimkiler egolarını tatmin ederken UEFA risk aldı ekibi bozmadı. Kokartsız Şimşek’i Cüneyt Çakır’a ilave yardımcı olarak EURO-2016 ya çağırdı. Bize de ders çıkarmak kaldı.

 

 

BİTNEL PiYASADA YOK

 

 

DENİZ Çoban Kasımpaşa-Çaykur Rize maçından sonra ‘’Hatalar yaptım. Kamuoyundan özür dilerim’’ dedi ve bıraktı. Maç bitimi ile kamera karşısına geçişi arasındaki süreçte yaşadıklarını belki bir gün anlatır!

 

 

Trabzon-Konya maçından sonra 6 aydır Süleyman Abay’a Süper Lig’de düdük yok. Belli ki sezon sonu klasman düşürülecek! Yardımcısı Gökmen Olgaç, 1.5 ay evde oturdu. Süper Lig’de tekrar şansı, ancak 4.5 ay sonra buldu.

 

 

Haberin Devamı

Trabzon-G.Antep maçından sonra Çağatay Şahan’a 5 aydır Süper Lig’de düdük yok! O da klasman düşecek! Yardımcısı Adil Sinem 1.5 ay evde oturdu. 5 ay geçti hala daha Süper Lig’de bayrak yok. O gece hakemler 03.47’ye kadar soyunma odasından çıkamadılar. Galatasaray-Trabzon maçından sonra D.Ateş Bitnel hala piyasada yok.

 

 

UEFA’dan gelen maçı bile açıklanamadı! Kokart gitti de muhtemel hakemliği de bitti. Olayları biz endişe ile izlerken MHK Başkanı, ‘’Ne oldu ki? Bunlar normal, olağan şeyler’’ demeye getirdi.

 

 

HAKEM KIYIMI

 

 

TFFHGD den ise hala tık yok! Osmanlı-G.Antep İlker Meral, Trabzon-Mersin İY maçında Halis Özkahya sakatlandı! Biri maçı bıraktı diğeri seke seke tamamladı. Cüneyt Çakır’a 21 hafta, Hüseyin Göçek’e 22 haftadır Trabzonspor maçları verilemiyor! Hakem kıyımı böyle devam ederse korkarım kadro 22’ye zor tamamlanır. Görülen o ki ‘’MHK seçimle mi atamayla mı olsun, kim seçsin kim atasın’’ buna ihtiyaç yok. Bizim omurgalı duruş sergileyecek MHK’lara ihtiyacımız var.

 

Haberin Devamı

Önce D.Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdi. Şimdi jübilesinde A.Şükrü Beldüz’ü omuzlarına aldı. Belli ki kurallara ve hakemliğe ilgisi fazla. İşi de çözmüş! Hazır MHK da profesyonel futbolculardan hakem arıyor ve 3 yıl içinde Süper Lig garantisi veriyor. Bence Salih Dursun gelsin hakem olsun...

 


22 garanti...

Yazarın Tüm Yazıları