Tekrar hoş geldin Arda…

Barcelona’dan ayrılığı da Medipol Başakşehir’e imzası da çok tartışıldı Arda Turan’ın. Buket Aydın’ın sunduğu 40 programında, Euro 2016’dan bu yana üzerine yapışan ‘primci’ yaftasından,  Bilal Meşe’yle yaşadığı kavgaya kadar sorduğu her soruya içtenlikle cevap verdi.

Haberin Devamı

O gün orada olanlardan biriydim. Yayın öncesi Arda Turan’la yemek yedik, sohbet ettik. Arda, büyük bir değişim içinde. Oğlu Hamza’yı kucağına aldığından beri her baba gibi büyük bir ‘merhamet’ duygusu kaplamış Arda’yı. Eşi Aslıhan’ın gözlerinin içine bakıyor adeta. İnsanlara kendini ifade etmek yerine huzuru ailesinde bulan, bütün boş vakitlerini oğluyla geçiren bir Arda var artık. Oğlunun da ileride iyi bir futbolcu olmasını istiyor.

Tekrar hoş geldin Arda…

Yaşadıklarından büyük dersler aldığını da hiç gizlemiyor. Dışarıdaki algıyla sosyal medyada yaratılan algının aynı olmadığının altını üstüne basa basa çiziyor. Haksız da sayılmaz. Onunla bir kare fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor insanlar. Hiç kimseyi de geri çevirmiyor.

Haberin Devamı

Sözün kısası Arda, hem Medipol Başakşehir’le şampiyonluk yaşamak hem de yeniden milli takım formasını sırtına geçirip sadece futboluyla konuşulmak istiyor.

Biz de bu Arda’yı çok özlemiştik…

Messi değerine değer katıyor

Barcelona’nın yıldızı Messi, her hafta çok acayip şeyler yapmaya devam ediyor. Penaltı konusunda ne kadar başarısızsa frikik konusunda da bir o kadar başarılı. Penaltı atar gibi frikik golleri atıyor. Hatta bunu o kadar ileri götürdü ki Panenka vuruşuyla ağları havalandırmaya başladı.

Messi attıkça rekorları alt üst etmekle kalmıyor değerini de her geçen gün artırıyor.  Arjantinli yıldız, maaşı ve sponsorluklardan elde ettiği gelirler hesaplandığında yıllık 130 milyon Euro kazanıyor. Yani işler “Messi bitti demeden bitmiyor”.

Ronaldo’nun ismi yetti

Juventus'a 340 milyon Euro’ya mal olan Cristiano Ronaldo, İtalyan kulübünün gelirlerini adeta uçurdu. Sezon sona ermeden maç gelirlerini geçen yıla göre 13 milyon Euro artıran Juve, yayın gelirlerinde de 45 milyon Euro’luk artış sağladı. Ticari gelirlerini de 5 milyon yükselten İtalyan ekibi Ronaldo’nun transferi sayesinde sezon sonunda 515 milyon Euro’luk gelir hedefliyor.

Haberin Devamı

Juventus’un bu ekonomik başarısı, “34 yaşındaki Ronaldo’ya bu kadar para verilir mi” sorusunu da rafa kaldırmış oldu.

 

Yazarın Tüm Yazıları