'Ersun Yanal ısrarını sürdürmeli'

Koray Durkal yazdı...

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR maça üçlü savunmanın önündeki beşliyle başladı. Bu riskli ve kırılmaya müsait sisteme Ersun Yanal, kanatları etkili kullanarak karşılık verdi ve maçı ilk 15 dakikada bitirdi. Özellikle iki kanat adamı Ferdi ve Deniz hem Yanal’ın kafasındaki şablonu sahaya yansıttı hem de golleri atan oyuncular oldu.

Fenerbahçe adına karşılaşma öncesi şaşırtıcı olan sakatlıktan yeni çıkan ve yeri doldurulamayacak tek isim Vedat Muriç’nin risk alarak forma giymesiydi. Maç eksikliği hissedildi ancak yine de sahada kaldığı sürede iştahlı oyunu ve attığı golle tamamen iyileştiğini gösterdi. Fenerbahçe maç boyunca rakip yarı sahadaki enerjisi ve presiyle İstanbulspor’a istediği oyunu oynama şansını vermedi. Sürekli topa sahip olmayı seven Fenerbahçe 4-3-3 oyun sistemine evrildikçe izlemesi daha keyifli bir takıma dönüşüyor. Ersun Yanal bu sistemde ısrarı sürdürmeli.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de genç Ferdi’ye ayrı bir parantez açmak lazım. Hem birebirde hem tek toplarda hem de oyunun yönünü değiştirme konusunda müthiş bir resital sundu. Bu performansıyla ilerleyen haftalar için ‘ben de varım’ mesajı verdi. Deniz ve Tolgay da performanslarıyla göze batan diğer isimler oldular.

Canlı Bahis kaybına %10'a varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Yazarın Tüm Yazıları