Rakibi ciddiye almadılar

Galatasaray’da forma giymiş önemli oyunculardan oluşan ve Tuzlaspor’u devir aldıktan sonra yönetici olarak ilk maçlarına çıkan Ümit Davala, Murat Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Ömer Erdoğan için değişik duygular içinde geçen bir maçtı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncuların ilk yarıdaki hali ve tavırlarının tek açıklaması laubalilikti. Tuzlaspor’u ciddiye almazsan, devre arası tatiline erken çıkarsan faturayı kim olursan ol keserler. Futbolun hiç tavizinin olmadığı tek şeydir ciddiyetsizlik.

Galiba, Tuzlasporlu futbolcuların maça asılmayacağını ve zaten kalitelerinin yetmeyeceğini düşündüler. Evet kaliteleri yetmezdi ama sarı kırmızılı oyuncular kalitesini gösterseydi. Uygun adım modunda maç oynarsan maçın sonunda tadın kaçar.

YÖNETİME TEBRİKLER

Chedjou’nun atılışı da, Yasin’in atılışı da, rakibi küçümsemenin ve hazmedememenin sonucuydu. Tuzlaspor’un hakkını verelim. Arif çok iyi oynadı ve hak ettiği çok şık bir gol attı. Ozan Papaker’in öndeki mücadelesi, takıma katkısı en az golü kadar değerliydi.
Mücadelesi, isteği ve golleri ile Tuzlaspor maçı hak etti. Yeni yönetime de hediye verdiler. Ben de, arkadaşlarım olan yeni Tuzlaspor yönetimini tebrik ederim.

Yazarın Tüm Yazıları