Demirspor kayıplarda

Süper Lig’e bu sezon çıkan ve fırtınalar estiren, taraflı tarafsız tüm sporseverler tarafından alkışlanan, ülkemizin en iyi taraftar grubuna sahip Adana Demirspor’dan O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ…

Haberin Devamı

4 maçtır yenilmesinin yanı sıra sahada da yok Mavi Lacivertliler. İsteksiz, yorgun, ligi bitirmiş bir görüntüde. Kaldı iki maç değişir diyorum, ancak çok da umut var değilim.

EN UZUN YENİLGİ SERİSİ

Süper Ligde oynadığı son 4 maçtan puansız ayrılan Adana Demirspor, bu sezon ki en uzun yenilgi serisini yaşadı. Muazzam geçen sezon son 4 maçta lekelendi. Bu 4 karşılaşmada da ne yazık kalesinde 11 gol gördü Adana Demirspor. Alanya maçı bir maçtan fazlası idi Mavi Şimşekler için. Çünkü alacağı galibiyetle Alanya’yı yakalayacak, Avrupa hayali de sürecekti. Olmadı, sağlık olsun. Bizlere yaşattığı güzellikler için yine de teşekkür etmek lazım.

OYUNUN HAKİMİ

Mavi Şimşekler geçtiğimiz üç maça oranla bu maçta biraz daha hareketli, hatta oyunun da hakimi ve yönlendireni idi. Alanya karşısında çok pozisyon buldu, ancak bir türlü gole çeviremedi, sonuç alamadı. Balotelli, Belhanda, Yunus gibi yetenekli oyuncular biraz hareketliydi. Maçta baskı vardı, pres vardı, taraftar desteği müthişti. Hiç susmadı 12. Adam tribünlerde. Ama olmayınca da olmuyor, rakip üç puanı aldı gitti. Avrupa hayalini de sürdürdü, biz ise arkasından baka kaldık.

Haberin Devamı

MONTELLA ŞAŞKIN

Talha’nın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düşen, Belhanda ile eşitliği yakalayan Mavi Lacivertlilerde defansın 5 kez uzaklaştıramadığı topun filelerle buluşmasında beceriksizlik baş rol oynadı. Bu golden sonra sürekli gol arayan kaliteli ve yetenekli ayaklar topu bir türlü 3 direğin arasından geçiremedi. Ligin iyi teknik direktörlerinden Montella da son haftalarda yaşanan yenilgilerden bir hayli şaşkın. Bence yenilgilerde de kendisinin payı var. Çünkü İtalyan hoca da futbolcuları gibi formsuz, mental yorgunu. Burda bir soru da soralım Montella’ya. Takım kötü gidiyor adeta pas yapamıyor, ileri uç topla buluşamıyor. Neden son haftaların formda ismi Vargas’ı kenarda oturttun. Allah’tan seyircinin sesine kulak verdi de 78’de oyuna aldı. Onun çabası da sonucu değiştirmeye yetmedi. Şimdi önümüzde Galatasaray deplasmanı var, alınacak galibiyet büyük moral olur camiaya…

Yazarın Tüm Yazıları