Baliç değil Efecan

Maç öncesi sahada Aytemiz Alanyaspor’un yardımcı antrenörü Elvir Baliç ile Bursaspor taraftarları arasında özlem giderme görüntüleri vardı. Sohbetler edildi, hatıra fotoğrafları çekildi.

Haberin Devamı

Bu tablodan etkilendiğini sandığım, son haftaların flaş oyuncusu Efecan Karacan 28. dakikada attığı müthiş şutla futbolseverlere ‘Baliçvari’ bir gol izletti.
Golle birlikte oyunun hakimiyetini tamamen ele geçiren Alanyaspor, Fernandes ve Vagner Love’la önemli fırsatları değerlendiremedi. İleri uç oyuncuları biraz dikkatli olsa maçı erken koparacaklardı.

PENALTIYI PENALTIYLA TELAFİ
Aslında, Bursasporlu futbolculardaki tedirginlik ilk anlardan itibaren kendini gösteriyordu. Uzatma dakikalarında verilen ‘kolay penaltı’ oyuna olmasa da skora eşitliği getirdi.
İkinci yarının başlarında, hakem Ümit Öztürk bu kez de Alanyaspor lehine ‘kolay’ bir penaltı düdüğü çaldı.
Karşılaşmanın, Alanyaspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle bitmesi beklenirken sahneye bir kez daha Vagner Love çıktı. Brezilyalı futbolcu neden dünya yıldızı olduğunu gösteren bir vuruşla 3-1 galibiyete getiren güne son noktayı koydu.

Haberin Devamı

ALTIN DEĞERİNDE PUANLAR
Sezonun ilk yarısında oynanan maçta yine üstün olan takım Alanyaspor’du. Ancak, tecrübesizliğin faturası son dakikalarda yenilen iki sürpriz golle ödenmişti.
Rövanşı güzel ve etkili bir futbolla almayı başaran turuncu yeşilliler, altın değerindeki 3 puanla önemli bir avantaj kazandı.

 

Yazarın Tüm Yazıları