Ya Devler Ligi ya kriz! G.Saray...

Güncelleme Tarihi:

Ya Devler Ligi ya kriz G.Saray...
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2020 10:46

55 milyon Euro maaş bütçesi olan Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne kalamazsa Falcao, Muslera ve Feghouli gibi yüksek maaşlı oyuncuların satılması gündeme gelecek...

Haberin Devamı

G.Saray'da endişeli bir bekleyiş hakim... Önceki akşam seyircisiz oynanan maçta Beşiktaş ile berabere kalarak zirve yarışında altın değerinde 2 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar'ı Şampiyonlar Ligi stresi sardı. Cimbom Devler Ligi'ne gidemediği takdirde ağır bir faturayla karşılaşacak

40 MİLYON EURO ÇOK ÖNEMLİ

Sarı-kırmızılı yönetim kadrosunda yer alan yıldızlara şu anda yaklaşık 55 milyon Euro maaş ödüyor. Bu sezoh Şampiyonlar Ligi'ne gidilemediği takdirde kulübün kasasına 40 milyon Euro'luk bir gelir girmemiş olacak.

YILDIZ OYUNCULAR SATILABİLİR

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği takdirde Radamel Falcao, Younes Belhanda, Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli gibi yüksek maaşlı futbolcuların elden çıkarılması da gündeme gelecek.

BEŞİKTAŞ'TA DA AYNISI YAŞANDI

Haberin Devamı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldığı takdirde takımda küçülmeye gidilecek. Bu durumda Beşiktaş'ın 2 sezon önce yaşadığı durum Sarı- Kırmızılılar'ın başına gelmiş olacak. Bu nedenle Cimbom sıkıntılı.

G.Saray'ın Kolombiyalı futbolcusu Falcao bu sezon 20 resmi karşılaşmada fileleri 10 kez havalandırdı. İlk yarıda sakatlığı sebebiyle forma çoğu maçta forma giyemeyen Falcao, ikinci yarıdaki performansıyla eski günlerine kavuştu. (Takvim)


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!