Wembley'de İngiltere'nin rakibi Çekya! Misli.com'da öne çıkan...

Güncelleme Tarihi:

Wembleyde İngilterenin rakibi Çekya Misli.comda öne çıkan...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 13:28

İngiltere ve Çek Cumhuriyeti, 18 sene aradan sonra Euro 2020 Elemeleri’nde karşı karşıya geliyor. Takımlardan son haberlere ve Misli.com'da öne çıkan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

İNGİLTERE

- 2017 yılı itibariyle Gareth Southgate ile yeni bir yapılanmaya giden İngiltere, meyvelerini almaya başladı.

- Yazın Dünya Kupası’nda yarı final oynayıp uzatmada Hırvatistan’a elenen takım, Uluslar Ligi’nde de grubunu lider tamamlayarak Haziran ayında oynanacak olan dörtlü finale adını yazdırmayı başardı.

- Son olarak Kasım ayında Hırvatistan'ı 2-1 mağlup eden İngilizlerin kadrosunda yeni genç isimler olarak James Ward-Prowse, Declan Rice ve Callum Hudson-Odoi’yi görmekteyiz.

- Marcus Rashford, Fabian Delph, Ruben Loftus-Cheek, John Stones, Trent Alexander-Arnold ve Luke Shaw gibi isimler ise sakatlıkları nedeniyle bu akşam sahada olmayacaklar.

- Ayrıca "Bayern – Liverpool" karşılaşmasında sakatlanarak sahayı terk eden Jordan Henderson’ın da forma giymesi beklenmiyor.

ÇEKYA

Haberin Devamı

- Jarolim, takımı Dünya Kupası finallerine taşıyamamış ve yerine Jaroslav Silhavy getirilmişti.

- İlk resmi maçlarını Uluslar Ligi’nde oynadılar ve sadece Slovakya’ya karşı 2 maçı kez kazanarak B Ligi’nde kaldılar.

- Baros’lu, Koller’li, Rosicky’li  günlerdeki gibi yeni bir rüzgar yakalama amacındalar... Kaleci Tomas Vaclik’in sakatlık problemi devam ettiği için, yerine Pavlenka veya Koubek’in eldivenleri devralması bekleniyor.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- İngiltere’nin son 3 maçı 2.5 gol üstü sonuçlandı. (2.5 Gol Üstü)

- İngiltere evinde oynadığı son 3 maçı kazanırken, 2.5 gol barajı da aşıldı. (2.5 Gol Üstü)

- İngiltere son 18 iç saha maçında sadece 1 kez kaybetti. (MS1)

- Çekya son 29 resmi maçının 21’inde kalesini gole kapatamadı. 

MİSLİ.COM ÜYELERİ 3 SEÇENEĞE AĞIRLIK VERİYOR! 

Misli.com üyelerinin birbirine yakın gördüğü 3 seçenek arasında 1,15 orandan "İngiltere galibiyeti" öne çıkartılmış durumda ama 1,75 oranıyla 2.5 Gol Üstü, yüksek oran arayanların hemen ikinci tercihi olmuş… 3,25 orandan "Handikaplı Beraberlik" diyerek İngiltere’nin 1 farklı maçı kazanmasını bekleyenler de % 26’lık kesimle dikkatleri çekiyor! 

MİSLİ.COM YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI DA ÜST DİYOR! 

Avrupa Şampiyonası A Grubu’nda ilk maçlar. İngiltere kadrosunda dikkat çeken noktalar, kalede önemli bir seçim darlığı oluşu. 6 büyüklerin kalesine baktığınızda ana sorunu görmek zor değil. Pickford dışında iyi bir seçenek yok. Orta alandaki oyuncuların da mücadele gücünün yüksek olup yetenek ve yaratıcılık olarak kapasitelerinin darlığı söz konusu. West Ham’dan Rice hak edip Southgate’in yeni gözüne girenlerden. Gençleri çağırması ve yer vermesi de İngiliz menajer adına olumlu. Çekler ise son dönemdeki maçlarda tek gollü galibiyet ya da mağlubiyet aldı. İngilizler Wembley’de goller izletir. Oran güzel.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!