Wembley'de enfes maç! Uluslar Ligi karşılaşmasını kazanan...

Güncelleme Tarihi:

Wembleyde enfes maç Uluslar Ligi karşılaşmasını kazanan...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 12:24

İspanya deplasmanında 6-0 kaybederek A Ligi 4. Grup serüvenine başlayan Hırvatistan, Perşembe günü 3-2 kazanınca potaya girdi! İşte takımlardan son haberler ve iddaa'da öne çıkan tercih...

Haberin Devamı

İngiltere

- Sağ bek Kieran Trippier ve stoper Harry Maguire kadroda yok ama ABD ile oynanan hazırlık maçında dinlendirilen Joe Gomez ve Luke Shaw hazır duruma geldi.

- Menajer Gareth Southgate; 'Dünya Kupası'ndaki halimizden, bizi yarı finalde eledikleri günden daha iyi durumdayız.' açıklamasını yaptı.

- 3 maçtan 4 puan çıkartan İngiltere, Hırvatistan'ı yenerse grubu zirvede tamamlayacak. Beraberlik işlerine pek gelmiyor, yenilgi ise B Ligi'ne düşmek demek!

Hırvatistan

- Hırvatlarda 1 iyi, 1 de kötü haber var.

- İyi haber; 6-0 kaybederek başladıkları A Ligi 4. Grup serüveni, Wembley'de alınacak bir galibiyetle grup liderliği olarak sonuçlanabilir.

- Kötü haber; 90+3'te buldukları golle 3-2 kazandıkları İspanya maçında, 70. dakikada sakatlanarak kenara gelen Ivan Rakitic, Hırvatistan'dan İngiltere'ye gidemedi, İspanya'ya döndü.

Haberin Devamı

- Teknik patron Zlatko Dalic; 'Perşembe günü İspanya ile fizik gücü çok yüksek bir karşılaşma oynadık. Yorgun olabiliriz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Dünya Kupası'nda nasıl yendiysek, ki aramızdaki maçların en önemlisi oydu, yine kazanmak istiyoruz.' dedi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!