Warzone “Ural Mountain” haritası sızdırıldı

Güncelleme Tarihi:

Warzone “Ural Mountain” haritası sızdırıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 10:03

Blackout 2.0’a oldukça benzeyen harita, uzun zamandır sızdırılan bilgileri doğrular nitelikte.

Haberin Devamı

Call of Duty verilerini araştırmaya odaklamış bir grup bilgisayar korsanı, yeni haritadan 8 dakikalık oynanış videosu paylaştı. Bu video resmi olarak telif hakkı sebebiyle kaldırıldığı için yazıya videoyu ekleyemiyoruz. Geçen seneden beri süren çeşitli sızıntılar ve söylentilere göre Warzone’a gelecek yeni haritalardan bir tanesi Ural dağları olacaktı.

Uzun bir süre haber alınamayan harita için Black Ops entegrasyonu ile birlikte bu sefer Warzone’un yıldönümü için geleceği söylentileri başladı. Fakat bunun yerine karşımıza yenilenmiş Verdansk 84’ haritası çıktı. Ruka (Ural Mountains) haritası da Black Ops Cold War’ın Fireteam modundaki bir harita olarak kaldı.

6 Haziran 2021’de Cheezburgerboyz tarafından sızdırılan bir videoya göre bu söylentiler hala devam ediyor gibi duruyor. Videonun içeriğinde 8 dakika boyunca Ural Mountains haritasında oynanan oyun, bu söylentilerin gerçek olduğunu kanıtlar nitelikte.

Haberin Devamı

Video haritanın bazı önemli noktaları olan Battery, Sanatorium, Ruka, Mines ve Golova’yı göstererek başlıyor sonrasında etrafı gezerek ve eşya toplayarak devam ediyor. Ekranda gördüğümüz HUD (Arayüz) daha önceki sızıntılarda gördüğümüz arayüz ile eşleşiyor. Warzone’un şu anki halinden farklı olan arayüz, ileride bir değişikliğe gidebileceklerini gösteriyor. Veya sadece eski Blackout 2.0 dosyaları üstünde çalışıldığı ve gerçek olmadığı için değişik gözüküyor olabilir.

Blackout 2.0’ın yeni bir Battle Royale oyunu olması bekleniyordu fakat proje Warzone’un başarısı ve güncellemelerinden dolayı askıya alındı. Daha önce bu oyunda olacağı söylenen bazı oyun mekanikleri Cold War için kullanıldı, haritası da Warzone için kullanılabilir. Henüz bunun gerçekliği belli olmasa da yakında yapılacak olan Sezon 4 duyurusu ile daha fazla bilgiye kavuşacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!