Warriors'ta Draymond Green krizi!

Güncelleme Tarihi:

Warriorsta Draymond Green krizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 14:52

ESPN‘in haberine göre hem organizasyonu hem de yıldızlarıyla son dört sezondur kusursuza yakın bir görüntü veren Golden State Warriors, Draymond Green’le Kevin Durant arasındaki bir gerginlik yüzünden karıştı.

Haberin Devamı

İki gece önce kaybedilen Los Angeles Clippers maçının normal süresinin sonunda aldığı savunma ribauntu sonrası topu Durant’e teslim etmek yerine rakip savunmanın arasına girip topu kaybeden Draymond, önce Durant'le parkede tartıştı, ardından ikili arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etti.

Draymond konuyu Durant’in 2019’da serbest kalmasına getirip topu kaybetmesine sebep olan saha içi kararını savundu. Ancak takımdaki diğer oyuncular da Draymond’ı maç sonunda aldığı hatalı kararlar nedeniyle eleştirdi, Green ise hata yaptığını kabul etmemekte diretti.

ESPN ve The Athletic‘ten gelen haberlerle gündeme yansıyan soyunma odası gerginliği sonrası Draymond, Warriors tarafından bir maçlığına cezalandırıldı ve Atlanta Hawks karşısında dün gece sahaya çıkamadı. 

Haberin Devamı

Stephen Curry'nin sakatlığı sebebiyle forma giymediği maçta Draymond Green de cezası sebebiyle oynatılmadı ama Kevin Durant ile Klay Thompson takımı omuzlarında taşıdı.

Batı Konferansı lideri Warriors, evinde Hawks'ı Kevin Durant ve Klay Thompson ikilisinin 53 sayılık katkısıyla 110-103 mağlup ederek 15. maçında 12. galibiyetini aldı.

İşte Kevin Durant'ın Atlanta Hawks maçındaki performansı...

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!